Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 19.05.2013.
13:06
Dnevni avaz A

Gola vežbačica - sudija Vrhovnog suda

Kancelarija Palata pravde u Sarajevu, na čijem prozoru u poslednje vreme službenica svakodnevno gola vežba, igra i proučava spise, pripada sudiji Vrhovnog suda Federacije BiH, saznaju sarajevski mediji. Međutim, niko od čelnika Vrhovnog suda FBiH niti drugih institucija, Ministarstva pravde, Tužilaštva FBiH, koje su smeštene u istoj zgradi, zvanično nije hteo da komentariše skandal.

Jutarnji ritual pred očima Sarajlija - pravda mora da ostane u formi
 

Sarajlije već danima gledaju predstavu na prozoru Palate pravde - gola službenica rano ujutru u službenim prostorijama ležeći na stolu čita i vežba. Međutim, u Vrhovnom sudu Federacije podignut je "zid ćutnje", a na "spornoj" kancelariji navučene su roletne pošto je skandal izbio u javnost.

Kako "Dnevni avaz" saznaje, u Palati pravde je nastalo pravo vanredni stanje pošto su fotografije gole službenice dospele u javnost. Neki od zaposlenih rekli su da je predsednik Vrhovnog suda "digao ceo Sud na noge", a da se po hodnicima nagađalo ko bi mogla biti vežbačica sa prozora. Lista kandidata spala je na dve sutkinje Vrhovnog suda, od kojih je jedna na objavljenim fotografijama.

Kako se nezvanično saznaje, radi se o osobi sklonoj egzibicionizmu, a njoj je ukazana i medicinska pomoć i predložena hospitalizacija na nekoj od psihijatrijskih klinika. Međutim, ona je to odlučno odbila.

Pošto su građani N.N. gospođu prijavili policiji zbog narušavanja javnog reda i mira, policajci su pokucali na vrata sutkinje u čijoj je nancelariji sporni prozor, a ona im je žustro odgovorila da je njeno radno vreme od devet sati. "Šta vas briga šta ja radim pre toga", rekla je policajcima.

POVEZANE VESTI

Nedelja 19.05.2013. 13:20
Ni oni koji gledaju nisu ništa bolji: egzibicionisti i voajeri!
Nedelja 19.05.2013. 13:45
Po celom zapadnom svetu pravda je u rukama SATANISTA koji uobicavaju da u tajnim ritualima siluju i jedu zivu decu - posle toga, ovi dobro istrenirani satanisti UZIMAJU NAJVISA MESTA U VLADI - tako su izvan zakona i samo poslusni svojoj satanskoj grupi koja diktira teror u medijama (stalno negativne vesti), u umetnosti (odvratna dela koja se skupo prodaju u ime mode), u ekonomiji ( nestasica je planirana da bi cene ostale visoke i profit bio najveci moguci; visak produkcije se baca u more; seljaci se placaju da NE PROIZVODE... jer priroda je darezljiva; "satan" na jevrejskom znaci "spreciti"/"stopirat"), u pravdi... koja nema nista sa pravdom. ODLICNA SLIKA iz Sarajeva - odgovara realnosti
Ponedeljak 20.05.2013. 07:39
Ako voli golotinju, nije bilo teško da napreduje u karijeri
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online