Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Nedelja 30.09.2012.
08:20
Glas Srpske A

"Želim da se BiH što pre raspadne"

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik povodom negativnog revizorskog izvještaja o poslovanju institucija BiH, izjavio je da je BiH trula zemlja i da je jasno da ionako ne zavređuje da postoji.

Ponovo uverenje da je raspad BiH samo pitanje vremena: Milorad Dodik
 

"BiH beleži stalno elemente nemogućnosti svog postojanja, a jedan od njih je ne samo ta revizorska priča nego nesumnjivo i nedavni nastup Bakira Izetbegovića na Generalnoj skupštini UN", rekao je Dodik u Beogradu medijima iz Republike Srpske.

Dodik je naveo da Izetbegovićev nastup i ono što je rekao nisu bili usaglašeni, a trebalo je da budu u skladu sa Ustavom.

Pročitajte još:

* Dodik: Ne živim u BiH, ona mi se gadi

"Ali, očigledno je da je BiH u fazi definitivnog raspada koji, naravno, može da traje duže i brže, a što se mene tiče - da Bog da se raspala, što je moguće pre", rekao je Dodik.

Predsednik Srpske je u subotu u Beograd na svečanost povodom Izborne skupštine Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradu, jer Srpska želi da nastavi kontinuitet dobrih odnosa i dobre saradnje sa Srbijom.

"To je važno i spreman sam da sarađujem sa svima u Srbiji koji imaju uticaj i žele sa nama da sarađuju. To je razlog zašto sam ja ovde", rekao je Dodik.

On je naglasio da Republika Srpska poštuje unutrašnju politiku i razvoj procedura u okviru SNS-a i dodao da je pozvan da dođe na Izbornu skupštinu ove stranke kao gost i da je on to ispoštovao.

"Želim uspeh toj partiji u svemu. Danas je ona odlučujuća partija u vlasti u Srbiji i to je važno i za Republiku Srpsku, jer želimo da nastavimo kontinuitet dobrih odnosa i saradnje sa Srbijom", poručio je Dodik.

POVEZANE VESTI

Nedelja 30.09.2012. 08:55
srbija i rs su nokat i meso.
Nedelja 30.09.2012. 09:36
NEZAVISNA REPUBLIKA SRPSKA I DAJ BOZE, STO PRIJE !!!
Nedelja 30.09.2012. 10:11
Ma raspadnuta je,nista u toj drzavi nepostoji sto bi je cinilo drzavom.Nema ni jasno odredjene granice sa susjedima,ni jedinstvenu vojsku ni policiju,ni sudstvo,ni skolstvo,ni vjeru. Kada se raspadala Juga,Musliche (Muslich je naziv za novonastale muslimane.Islam kakav je Muslimanima predat u Kuranu nikada nije postojao u BiH)su prevarili Izetbegovich i Tudjman i poveli ih u rat protiv njihove Srpske brace Pravoslavne vjere.Sada kad nema Juge nema ni BiH nikakav razlog ni opravdanje svoga postojanja.Dr Srdjan Trifunovic koji je medjunarodno priznat Istoricar jako lijepo o ovome govori.A gospoda koja je vezala zelenu zastavu sa shahovnicom sada mogu da vezu da nekazem sta.Pokoj joj dusi-Amin
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online