Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Utorak 31.07.2012.
10:49
Mondo A

Restoran u Njegušima čitav, pretili gazdi

Vlasnik etno sela "Kadmi" Milo Kadija koji je juče iz svog restorana izbacio Srpkinju, njenu decu i monahinju, dobio je preteće SMS poruke. Policija nema potvrde da je pomenuti restoran demoliran.

Ovde potpis

Vlasnik Etno sela “Kadmi” prijavio je u ponedeljak 30. jula policiji na Cetinju da je tokom dana dobio preteće SMS poruke, saznaju “Vijesti” od izvora iz cetinjske policije.

Policija je saslušavala Kadiju više od pola sata, a mobilni telefon i kartica su izuzeti kako bi policija pokušala da utvrdi s kojih adresa su stizale poruke.

Tokom dana su mediji objavili da je demoliran restoran “Kadmi”, međutim prema saznanjima "Vijesti", takav slučaj nije prijavljen policiji.

Kadija je u subotu uveče izbacio iz svog restorana Veselinku Rajković, njeno petoro maloletne dece i monahinju Mitropolije crnogorsko-primorske, eparhije Srpske pravoslavne crkve, sa porukom: "Za vas ovde nema hrane, ovde je sve crnogorsko”.

Kadija je novinarima "Vijesti" rekao da je Srbe izbacio "jer mu je bilo milo" i dodao: “Napiši da sam crnogorski nacionalista”, i da “Srbi ne mogu da jedu kod mene”.

Uputio je i niz pogrdnih naziva za kaluđere i monahinje Srpske pravoslavne crkve

POVEZANE VESTI

Utorak 31.07.2012. 11:00
Da je po pravdi tu ne bi trebao vise iko da svrati ni na casu vode...pa nek mu cveta biznis...zatvorio bi brzo taj svoj "gosdtoljubivi" restoran i tucao kamen na Cetinju...a junastvo se videlo...pretece sms poruke...smesno....
Utorak 31.07.2012. 11:48
Naso "Crnogorski junak,nacionalista" da pokaze junastvo na monahinji i petero djece izbacivsi ih bahato i rasisticki iz lokala. A sad kad je dobio bezazlenih par sms poruka pretnji od kojih tako i tako nema nista otrco odmah u policiju sav usran od straha da trazi zastitu. Da su mu u lokalu bili 2-3 bosanska srbina nebi mu palo ni na pamet da ih izbaci ,,pojeli bi ga zajedno sa ruckom kad bi im ukazao na njegovu odvratnost prema Srbima.
Utorak 31.07.2012. 12:39
srbi iz srbije se moraju organizovati,jer samo organizovani se mozemo odupreti raznim uvezenim nacionalizmima kod nas. sta je sve na nasem budzetu nije cudo sto je srbija jedna od najsiromasnijih zemalja u evropi. oni nas nepostuju u nasoj kuci a posovace nas u njihovoj. dosta vise srbije i crne gore u srbiji!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online