Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 12.06.2012.
12:02
J. Arsenović - Vesti A

Crna Gora je Milov krvavi posed

Pomalo zaboravljeni bivši lider sada već nepostojećeg Liberalnog saveza Crne Gore Slavko Perović našao se u centru pažnje nakon što je u jednom intervjuu Mila Đukanovića nazvao "mafijašem i ratnim zločincem", a nedugo posle toga zadobio udarce od pripadnika interventne jedinice crnogorske policije u Herceg Novom.

Slavko Perović

I dok su svi značajni politički faktori u Crnoj Gori osudili incident zahtevajući istragu, iz crnogorske policije saopštavaju da je Perović u pijanom stanju nasrnuo i vređao policajca.


U razgovoru za "Vesti" Perović je incident ocenio kao "otvoreni atentat na njega u režiji režima Mila Đukanovića".

Harem Al Kaponea


Više niste u državnoj zajednici sa Srbijom, šta vam sada smeta?
- O čemu vi govorite, gospođo?! Kako bi vam bilo da ste vi sada, ne daj bože, ženska osoba koja je u haremu Al Kaponea!. Da li biste uživali u tome? Nije Đukanović hteo nezavisnu Crnu Goru, to mu je nametnula Evropa. Pa shvatate li da su svi izbori bili falsifikovani i pokradeni. LS je jedina stranka koju nije osnovala UDBA. Da smo bili vlast, za suverenu Crnu Goru bi glasale dve trećine građana.

- Sve to što se desilo sa mnom bila je klasična nameštaljka policije. Dakle, gospodin Jauković me je udario jednim izvežbanim udarcem od koga sam izgubio svest. Tako onesvešćenog sa lisicama na rukama, odvukli su me kao poslednjeg kriminalca u policijsku stanicu.
Ovo je bio pokušaj osvete meni za moj časni rad na stvaranju i konstituisanju Crne Gore kao demokratske države, a ne privatnog mafijaškog krvavog poseda klana Đukanovića.


Ako je to tako, onda bi mogli da zaključimo da Đukanović nije tako moćan, jer nije obavio svoj naum?
- To mogu samo da zahvalim svojoj fizičkoj kondiciji. Policajac Jauković koji je to uradio, bio je dugo bodigard Mila Đukanovića, odatle je prebačen u bodigard njegovog rođenog brata "čuvenog" crnogorskog bankara Ace Đukanovića, a odatle u interventni vod.


Ali policija je došla po pozivu izvesne gospođe Vasiljević, šta vam je ona zamerala?
- To nije važno, gospođo. To je bio lažni poziv. Zamerila je kako ja vređam Đukanovića, kako ja vičem. Zamislite koliko se u Crnoj Gori dnevno izgovori psovki protiv bilo koga, ako bi ta njena logika pravno bila prohodna to znači da bi Crna Gora trebala da ima milion ljudi u interventnim vodovima.


Mislite da je i ona uključena u tu podmetačinu?
- Nego što!


Da li se plašite za svoj život?
- Da vam kažem - 1990, 26. januara, u uslovima kada je skoro sva Crna Gora stajala iza zločinačke politike Miloševića i Đukanovića, Bulatovića, Marovića rekao sam sebi: "Slavko, osnivanjem Liberalnog saveza potpisuješ smrt, ali nastavi da se tučeš kao da te smrti nema! Ja sam, gospođo, zastava istine na ovim prostorima, zastava pravde, hrabrosti, časti. Ja sanjam demokratsku i slobodnu Crnu Goru.


Niste zadovoljni ni građanima?
- Ogromna masa stanovnika žele ovakvu Crnu Goru. Njihova jedina misao je kako se približiti mafiji, kako učestvovati u delu pljačke, ali pre toga ima još jedna strašna stvar, ja sam je dokazao bar stotine puta za ovih 22 godine - znate li čiji je igrač Milo Đukanović?


Čiji?

- CIA. Organizacije koja je razbucala bivšu Jugoslaviju. 

POVEZANE VESTI

Utorak 12.06.2012. 20:30
Za CIU je u pravu..Oni su preko Mila i "radili" cigare i ostalo.. Inače je totalni antisrbin i ponavljavam da bi njih dvoje u Spužu bili idealno rešenje.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online