Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 18.04.2012.
12:29
Nezavisne novine A

Zapaljen BMW funkcionera SNS

Automobil BMW 7, koji je koristio Petar Šarić (59), beogradski biznismen, zapaljen je u ponedeljak veče u Kneževu/Skender Vakufu, a povređenih u požaru nije bilo, objavile su "Nezavisne novine", pozivajući se na izvor blizak policiji. Kako pišu "Nezavisne" vlasnik BMW-a je funkcioner Srpske napredne stranke.

Vozilo nije bilo registrovano na Šarićevo ime, ali ga je, ipak, isključivo on koristio, a kupljeno je pre tri godine, i to za 158.000 evra.


"Takav automobil malo ko ima. U pitanju je luksuzna serija, vozilo sa kamerama i ostalom opremom. Zato je tako skupo", rekao je sagovornik "Nezavisnih" upućen u ovaj incident.


Požar na skupocenom crnom BMW-u je podmetnut oko 22.15 u Ulici Rajka Dukića, i to dok je Šarić sedeo u obližnjem ugostiteljskom objektu sa prijateljem Mladenom Svjetlanovićem iz Kneževa/Skender Vakufa, sa kojim je došao iz Beograda.

Automobil je skoro u potpunosti uništen, a zasad nepoznati piroman, ili više njih, prvo je polupao staklo na desnoj strani automobila, a zatim u unutrašnjost ubacio eksplozivnu napravu. Čime je tačno izazvan požar, iz policije nisu želeli da saopšte, ali, kako su "Nezavisnim" ispričali očevici ovog incidenta, miris benzina upućuje da je u pitanju Molotovljev koktel.


"Šarić je poreklom iz Knina, a trenutno živi u Beogradu. U Kneževo dolazi već treću godinu za redom, jer voli kuhinju i ambijent u ovom mestu. Tako je bilo i u ponedeljak uveče. Sedeo je sa Svjetlanovićem, večerao, a onda se odjednom čuo 'tupi' prasak, da bi se ispostavilo da je njegovo vozilo u plamenu", rekao je očevidac požara, koji je želeo da ostane anoniman.


Vatra se, dodaje on, u početku nije brzo širila, pa su meštani pokušali da je ugase protivpožarnim aparatima.


"Međutim, kada je požar zahvatio vazdušne jastuke, koji su puni lakozapaljivih materija, vatra je počela brzo da se širi i već je bilo izvesno da će šteta biti ogromna. Kao što vidite, izgoreo je kompletan enterijer vozila, ali ne i motor", rekao je svedok požara.

Policija za sada ne želi da saopšti da li ima osumnjičenih za paljenje automobila. Meštani Kneževa/Skender Vakufa kažu da Šarić, koji se u međuvremenu vratio za Srbiju, u tom mestu nema neprijatelje. Međutim, oni tvrde da se Svjetlanović, koji je sa njim došao iz Beograda, a rodom iz Kneževa/Skender Vakufa, "bavi, blago rečeno, sumnjivim poslovima".
 

"Moguće je da je meta piromana zapravo Šarićev saputnik, Mladen Svjetlanović, koji živi u Beogradu, ali je rodom odavde. On se u Beogradu bavi mutnim radnjama, a i ovde ga po tome mnogi poznaju", ističe jedan od meštana Kneževa/Skender Vakufa.

Sreda 18.04.2012. 12:36
DA A OVDE ZUTI HOCE DA POKAZU KAKO FUNCIONERI SNS VOZE BMW DOK ONI JADNI NEMAJU LEBA DA JEDU, JADNI SU DA JADNIJI NE MOGU BITI
Sreda 18.04.2012. 13:21
. U pitanju je luksuzna serija, blindirano vozilo sa kamerama i ostalom opremom. Zato je tako skupo" -nepoznati piroman, ili više njih, prvo je polupao staklo na desnoj strani automobila, a zatim u unutrašnjost ubacio eksplozivnu napravu.KAKVO JE TO BLINDIRANO VOZILO KAD SE LAKO LOME PROZORI???
Sreda 18.04.2012. 13:09
I SNS imau svojim redovima puno crnogorskih "biznismena", a Šarić mi nešto poznato zvuči.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online