Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Četvrtak 23.06.2011.
15:50
Jutarnji.hr A

Srpski kamiondžija osumnjičen za otmicu hrvatske devojčice

Dragan Paravinja, vozač kamiona kompanije "Godec beton" iz grada Sesvete u Hrvatskoj, osumnjičen je za otmicu hrvatske tinejdžerke Antonije Bilić (17) iz Kričana kraj Drniša, prenosi hrvatski "Jutarnji list".

Kamion kojim je oteta Antonija i srpski državljanin Dragan Paravinja

Kako saznaju hrvatski mediji, na dan nestanka Antonije Bilić Paravinja je vozio kamion kog su nadležne kamere snimile u blizini lokacije na kojoj je devojčica poslednji put viđena, kao i na mestu gde je poslednji put lociran signal njenog mobilnog telefona.

Hrvatska policija morala je da sasluša oko 200 vozača kamiona i da analizira više stotina kamiona koji liče na onaj sa video snimka, kako bi došla do Paravinje. Njihovu dodatnu sumnju pobudio je iznenadni nestanak srpskog državljanina, koji je na dan otmice vlasniku firme u kojoj radi rekao da mora hitno da ode u Srbiju kako bi prisustvovao sahrani člana rodbine.

Pregledom tegljača koji je spornog dana vozio Paravinja policija je ustanovila da službeni tahograf vozila nije bio uključen na dan nestanka Antonije Bilić, iako je prethodnih dana uobičajeno radio. 

Nestala tinejdžerka Antonija Bilić
 

Za Draganom Paravinjom je u Srbiji raspisana poternica zbog silovanja i pokušaja silovanja iz 2004. pošto se nije javio na odsluženje zatvorske kazne. On je pre nekoliko godina pobegao iz Srbije i od tada se skriva u Hrvatskoj.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije sarađuje sa hrvatskom policijom na pronalaženju Paravinje, međutim pretpostavlja se da je i dalje u Hrvatskoj.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 23.06.2011. 17:20
Nazalost samo lose vesti o nama danas ja ne znam sta se ovo desava i zasto smo takvi umeto da radimo i zivimo sa svojim familijama mi smo se okrenuli u drugom pravcu bruka i sramota
Četvrtak 23.06.2011. 16:56
Срби су увек криви за све.Наравно,ако стварно јесте не оправдавам га али колико знам поменута девојка је тог дана стопирала а то се не препоручује девојкама.
Četvrtak 23.06.2011. 21:25
To sto je Srbin,ili bilo koje druge nacionalnosti,ne opravdava djelo otmice,silovanja ili bilo sta drugo.Sve indicije ukazuju na njega,a ako ima objasnjenje,neka se izjasni Ako je vec bio sumnjicen zbog silovanja,razlog vise da je potraga za njim.Nemam nikakve simpatije za manijake takve vrste !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online