Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 03.05.2019.
18:27 >> 18:27h
Sponzorisani tekst A

Kao kod kuće gde god da ste: Tamo daleko uz GO4TV

Ništa nas tako jasno ne vraća u period detinjstva i prave, iskonske sreće, kao praznici. To su dani kada imamo želju da sa svim dragim osobama budemo na mestima koja nose mirise toplog doma i okupljene porodice.

Promo
 

Međutim, brojne obaveze, nedostatak finansija, ali i daljina, najčešći su razlozi što praznične dane mnogi od nas provode daleko od porodice i zavičaja, pa tada sećanja naviru još jačim intenzitetom, a sve u želji da budemo "tamo daleko", među našima.

Samo jednim "klikom" oživite potisnute emocije i osećajte se kao kod kuće, gde god da ste!

GO4TV usluga omogućava gledanje više od 250 televizija sa Balkana uz sliku vrhunskog kvaliteta. Praznični programi su deo ponude mnogih televizija, među kojima preporučujemo već tradicionalni celodnevni Otvoren program BN televizije u kome će učestvovati Nacionalni ansambl Kolo,kao i mnoge zvezde regiona poput Zorice Brunclik, Kemiša, Miroslava Ilića, Mitra Mirića, Gordane Stojićević, Radiše Uroševića, Milomira Miljanića, Radeta Lackovića, orkestra Borka Radivojevića, Jellene...

I programi ostalih televizija iz Republike Srbije, ali i Republike Srpske organizovaće specijalne vaskršnje emisije, pa možete uživati i u emisijama na kanalima RTS-a, ali i uz programe RTRS, ATV i K3 koji će vas podsetiti na davno zaboravljene pesme i igre. Uz GO4TV ćete imati osećaj kao da vreme provodite u domovini sa onima koje volite, pa će sva daljina u trenutku biti brzo zaboravljena.

Kad poklonimo ljubav svi smo na dobitku 

U susret Vaskrsu kompanija GO4YU je omogućila neverovatnih 50% popusta na pretplatu na godinu i dve dana, zato, iskoristite priliku da duplo više gledate sve ono što volite. Uz GO4TV uslugu ništa nećete propustiti, jer možete da vraćate već emitovane emisije i do 7 dana unazad.

Kako biste se uverili u kvalitet usluge, svima vama koji niste do sada koristili GO4TV, omogućen je probni period od 15 dana besplatnog korišćenja usluge. Po isteku probnog perioda možete se odlučiti za jedan od četiri paketa iz GO4TV ponude.Sve usluge i paketi su bez ugovorne obaveze, što znači da sami možete izabrati period na koji ćete koristiti uslugu.

Ponuda važi za sve naše ljude koji žive na teritoriji EU (osim Slovenije i Hrvatske), Švajcarske, Amerike i Kanade. Posetite GO4YU portal ili se javite našem ovlašćenom partneru koji posluje na teritoriji zemlje gde živite i uverite se zašto baš mi treba da budemo vaš izbor.

Želimo da vam Vaskrs bude ispunjen ljubavlju i dobrom komunikacijom jer tako će granice postati neraskidive veze koje će vaše srce uvek dovesti do mesta gde pripadate.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online