Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 12.12.2017.
17:36
Vestionline, Tanjug A

Objavljena prodaja stanova u "Beogradu na vodi"

Kompanija "Beograd na vodi" objavila je početak prodaje D rezidensis et d Sent Redžis Belgrejd (The Residences at The St. Regis Belgrade) kolekcije luksuznih apartmana prvi put predstavljenih u Evropi.

V. Sekulić
Beograd na vodi

Stanovi će biti smešteni između 14. i 39. nivoa "Kule Beograd", buduće najviše zgrade u Srbiji.

Zgrada visoka 168 metara imaće jedinstveni vidikovac u prestonici, sa kojeg će se pružati nezaboravan panoramski pogled na grad.

Budući vlasnici brendiranih Sent Redžis apartmana imaće mogućnost da biraju između 220 ekskluzivnih stanova, veličine od 57 do 171 kvadratni metar.

Te rezidencije kreirane su za ljude koji žele da sveukupno Sent Redžis iskustvo pretvore u način života.

Nakon završetka izgradnje 2020. godine, "Kula Beograd" biće monumentalna građevina u sklopu projekta "Beograd na vodi", projekta čiji je cilj da privuče što veći broj turista, podstakne ekonomski rast i učini Srbiju još atraktivnijom destinacijom.

"Veliko nam je zadovoljstvo da predstavimo D rezidensis et d Sent Redžis Belgrejd, prve u Evropi. Ovo je istorijski trenutak i predstavlja čast za naš grad i 'Beograd na vodi', najimpresivniji razvojni projekat u regionu, kao i za celu Srbiju. Radujemo se prvim vlasnicima ovih upečatljivih apartmana i nudimo im iskustvo života izuzetnog kvaliteta, na čemu predano radimo", izjavio je Nikola Nedeljković, generalni direktor "Beograda na vodi", saopšteno je iz tog preduzeća.

D rezidensis et d Sent Redžis su prisutne u dvanaest zemalja širom sveta, a Beograd je najnoviji na listi gradova, pored Njujorka, Bangkoka, Atlante ili Abu Dabija, koji nude taj renomirani brend.

D rezidensis et d Sent Redžis Belgrejd predstavljaće ekskluzivan dodatak stambenoj ponudi Beograda, podižući lestvicu u toj oblasti u čitavom regionu.

Vlasnici apartmana imaće neograničen pristup pogodnostima poput Sent Redžis spa centra, kao i mogućnost uživanja u tzv. In rezidnes dajning iskustvu sa ličnim kuvarom.

Prepoznatljiva usluga Sent Redžis batlera biće im takođe na raspolaganju, kako bi svaki zahtev budućih vlasnika bio ispunjen i vodio ka sveukupnom iskustvu prilagođenom uživanju posebno prilagođenom svakom stanaru.

Uz D rezidensis et d Sent Redžis brendirane apartmane, Sent Redžis Beograd hotel zauzimaće prvih jedanaest nivoa "Kule Beograd" i biće otvoren 2020. godine.

Hotel će ponuditi sve prepoznatljive sadržaje ovog brenda – uključujući prostore za specijalne prilike i prepoznatljive usluge posvećene zadovoljstvu gostiju.

"Kula Beograd" predstavlja savremeno remek-delo i centralni deo "Beograda na vodi" pažljivo dizajnirane gradske celine u srcu jednog od najživopisnijih gradova Evrope.

Kulu je projektovala međunardno priznata kompanija AECOM, koja se bavi projektovanjem, a koja je tokom stvaranja budućeg simbola prestonice kombinovala najbolju svetsku praksu sa ekspertizom domaćih stručnjaka.

Kompanija AECOM poznata je po svojim projektima širom sveta, uključujući "Graund ziro" u Njujorku, "Etihad" kule u Abu Dabiju, kao i Šangajski svetski finansijski centar.

Unutrašnji dizajn "Kule Beograd" delo je internacionalne kompanije HOK, i predstavlja spoj lokalnog nasleđa i globalnih trendova u uređenju enterijera.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online