Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 05.06.2016.
11:55
Vestionline A

"Jedinstvena zona od Lisabona do Vladivostoka"

Nemačka kancelarka Angela Merkel ocenila je da se Rusija "korak po korak" približava evropskom ekonomskom prostoru i da bi zahvaljujući tome mogla da se pojavi "jedinstvena ekonomska zona od Lisabona do Vladivostoka", prenose svetske agencije.

wikipedia.org
Da li je moguć jedinstven ekonomski prostor od Lisabona...

Merkelova je na kongresu svoje partije Hrišćansko-demokratskog saveza govorila o "mogućnosti hitnog ukidanja sankcija Rusiji", čim Moskva ispuni obaveze iz Minskog sporazuma o rešavanju sukoba u Ukrajini. 

Nemačka kancelarka je naglasila da Evropska unija usled "delovanja Rusije u Ukrajini" ne može da odustaje od svojih principa. Prema njenim rečima, na istoku Ukrajine vodi se građanski rat uz podršku Rusije i samo zbog tog razloga sankcije su prvobitno uvedene. 

Nemačka je glavni ekonomski partner Rusije u Evropskoj uniji i najveći uvoznik ruskog gasa, kao i jedna od zemalja uz čije je posredstvo zaključen Minski sporazum. 

wikipedia.org
Pa do Vladivostoka

POVEZANE VESTI

Nedelja 05.06.2016. 14:42
Значи, биће Русија од Пацифика до Атлантика!!!!!
Nedelja 05.06.2016. 14:46
Право кажу браћа Руси: "Крым Россия, Арктик Россия, Аляска Россия, все Россия, только Косово Сербия"!!!
Nedelja 05.06.2016. 15:03
Američka pljačkaška „politika“ je do kraja ogoljena. Njemačka je porobljena i gospoja Merkel to zna. Svi znamo da su 99,99% amerikanaca doseljenici koji su opljačkali i oteli zemlju pravim Amerikancima. Sad se isto dešava sa Evropom. Amerikanci preko „navale“ izbjeglica hoće da istrijeebe evropljane i porobe cijelu Evropu. Amerikanci i Arapi suniti (ne Šiti) finansiraju navalu "izbjeglica" koji dolaze u Evropu da im kasnije kad se namnože otmu države i zemlju. Ako Evropljani ovo dozvole, biće istrijebljeni kao što su istrijebljeni pravi Amerikanci starosjedeoci. Razlog zašto to rade Amerikanci i Britanci je prost. Tako će Amerikanci i Britanci porobiti cijelu Evropu i pljačkati je u dugom vremenskom periodu. Na isti način su nama privremeno oteli Kosovo Albanci, opet uz pomoć Amerikanaca i Engleza. Otimanje Kosova je samo „trening“ za otimanje cijele Evrope od pravih Evropljana. To Amerikanci i Britanci ne mogu da izvedu sa Rusimi, Kinezima, Irancima i drugim slobodnim narodima svijeta. Njima ne mogu da otmu zemlju ni milom ni silom. Oni nijesu budale. Otuda tolika propaganda i sankcije protiv Rusije, Kine i svih drugih koji nedaju Amerikancima da pljačkaju njihove resurse, plodove njihovog rada i hoće da budu slobodni a ne porobljeni. Ne pričaju Amerikanci da tobože čuvaju Evropu od Rusa da bi sačuvali Evropu i da bi Evropi bilo dobro. Oni "čuvaju" Evropu od Rusa da bi je oni kasnije porobili i pljačkali u što dužem vremenskom periodu. I čoban čuva stado od vukova, ne da bi sačuvao stado da bi stadu bilo dobro, nego čuva stado od vukova i svih drugih da bi ga on kasnije sam pojeo. Zato znam da je Trump u pravu ali se neće nanositi glave kao ni Džon Kenedi.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online