Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 29.02.2016.
05:58
Sponzorisani tekst A

Treba Vam hitno automobil, od koga pozajmiti? ZIM Rent-a-car ima rešenje

Vec duže vreme automobil je postao deo nas, naše porodice.

Bilo da smo samo samo vikend vozači, ili jedan od onih koji ne izlaze iz kola i voze se i do najbliže trafike, i jedni i drugi smo u ozbiljnom problemu kada nam automobil nije u voznom stanju. Nismo vise mobilni, nemamo komfor na koji smo navikli, odjednom ne funkcionišemo kao ranije, a za neke to predstavlja pravi kolaps.

Lična arhiva
 

Ne mora uvek da bude u pitanju kvar, kvarovi se danas relativno brzo otklanjaju. Limarijska ostecenja, i slične intervencije znaju da potraju i po nekoliko nedelja. Tu su i najnoviji problemi tipa saobraćajnih dozvola vašeg novonabavljenog automobila. Kupili ste nov ili polovan automobil, čekali da stigne “novi član porodice”da bi krenuli na dugo očekivano putovanje, međutim prevideli ste da nemožete da putijete bez saobraćajne dozvole, čije se izdavanje čeka i po više dana . To su samo neki od primera koji nekada, ne tako davno,  ne bi predstavljali veliki problem. Pozajmili bi kola od komšije, prijatelja, kuma, rodjaka… Danas pozajmljivanje kola od naših bliskih polako ali sigurno izumire. One koji voze nova kola, njih bolje i ne pitati za tu uslugu, a ukoliko pitate one što voze starija kola,pitanje da li su takva kola spremna za vaš put? A tu je i prepreka sa kaznama za parkiranje, kamerama i ostalim troskovima koji mogu da vam stignu naknadno, kao vlasniku automobila.

Ukoliko i imate od koga da pozajmite automobil, opet razmišljate šta ako se nešto desi, ako nisu kasko osigurana ili što je čest slučaj niste stigli da izvadite ovlascenje za prelazak granice. Tek tada nastaje problem sa pozajmljenim automobilom.  Rešenje svih navedenih problema je rent-a-car. 

Rent-a-car  usluga postoji u svim većim gradovima i svim zemljama sveta, kao svakodnevna potreba.

Lična arhiva
 

U Srbiji danas postoji veliki broj rent-a-car agencija, čiju ponudu, uslove i cene možete videti i uporediti vrlo brzo na internetu. Agencija ZIM rent-a-car postoji od 2002. godine u samom centru Beograda (Tadeuša Košćuška 28, Kalemegdan), a izdvaja se po pristupačnim cenama, i mogućnosti iznajmljivanja automobila svih sedam dana u nedelji, u željeno vreme, i na  željenoj lokaciji. Cene iznajmljivanja vozila zavise od broja dana i kategorije vozila, a kreću se od 16 eur dnevno. Najveći popusti, od 10 do 20% važe za najmove od 6 i više dana. U ponudi ZIM rent a car-a su  automobili marke Chevrolet (Spark, Aveo, Cruze), Fiat  (Punto klasik, Grande Punto, Bravo, 500L), Opel  (Astra, Insignia, Vivaro 7+1), Škoda ( Rapid, Oktavia, Oktavia automatik), Renault (Megane, Megane Grand Tour, Laguna),Ford (Focus, Mondeo), Nissan (Note automatik).

U cenu iznajmljivanja je uključeno standardno kasko osiguranje,  zeleni karton, 24h pomoć na putu u Srbiji i inostranstvu i dodatan vozač ukoliko je potrebno. Automobil možete preuzeti ili vratiti na aerodromu Nikola Tesla.

Osim dobre i profesionalne usluge, ZIM rent-a-car se istice i po ponudi dodatne opreme, od GPS navigacije,dečijih sedišta, do nosača za bicikl, krovnih kofera i nosača za skije.Celokupnu ponudu ZIM rent-a-car mozete videti na http://www.zim-rentacar.com i uveriti se da iznajmljivanje automobila nije više luksuz. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online