Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 14.05.2014.
17:57
Beta A

Mišković vidi izlaz kako da Srbija izađe iz krize!

Predsednik Delta holdinga Miroslav Mišković ocenio je danas da je su za razvoj Srbije potrebne investicije i najavio da će ta kompanija investirati 150 miliona evra u tri značajna građevinska projekta, među kojima je izgradnja novog poslovnog centra.

Ulaže 150 miliona evra u tri značajna građevinska projekta: Miroslav Mišković
 

"Ja vidim izlaz - i kompanijski, i državni - u investicijama u razvoj. Štednja je neophodna, ali samo putem štednje neće naša kompanija, a ni naša zemlja moći da ostvari rezultate koju su planirani ekonomskom politikom", rekao je Mišković na konferenciji za novinare.

Mišković opet spasava Srbiju!

Misković je istakao da će novi Deltin poslovni centar projektovati jedan ugledni svetski arhitekta i istakao da će to to biti "umetničko delo i ponos Beograda".

Najavio je i da bi Delta uskoro mogla da počne izgradnju maloprodajnog centra u Novom Sadu, a u Beogradu, na Autokomandi, i izgradnju odavno najavljenog tržnog centra, najvećeg na Balkanu.

Mišković je kazao da je o ta tri projekta razovarao na sastanku sa srpskim premijerom Aleksandom Vučićem, uz ocenu da su ti poslovi značajni za Srbiju jer će angazovati domaće kompanije. Precizirao je ga će samo u izgradnji biti angažovano 6.000 radnika.

Na pitanje kakav je njegov odnos s premijerom, Mišković je rekao da nije važno to, već je važno da svi sarađuju kao bi privreda radila bolje i građani imali bolji život.

"Moj lični odnos i misljenje o njemu nije bitno, ali to ne sme da bude prepreka saradnji između vodeće srpske kompanine i Vlade Srbije, pa i njenog premijera. Mi svi zajedno imamo samo jedan zadatak, a to je da srpska privreda bolje radi i da građani Srbije vide bolju perspektivu i bolju život", istakao je Mišković.

On je ocenio da je veoma značajno da se sastanci premijera i privrednika o ekonomskoj politici, kakav je bio u ponedeljak, 12. maja, redovno održavaju.

"To je mesto gde privrednici treba da iznese svoje stavove i svoja razmišjanja, kako vide ekonomsku politiku i šta očekuju", rekao je Mišković, napominjućui da će Delta uvek podržavati mere koje bude donosila Vlada, ali će kritikovati one za koje misli da nisu dobre.

POVEZANE VESTI

Sreda 14.05.2014. 18:02
AKO Mišković bude "spašavao SRBIJU" SPASA NAM NEMA . JUČE je mogla SRBIJA da stane na noge . Da su POHAPŠENI SVI koji su se UDVARALI VUČIĆU MOGLO SE SAKUPITI ODMAH IZMEĐU 4 - 5 MILIJARDI € ZA OTKUP SLOBODE . KOD NIKOGA SE NE BI POGREŠILO JER JE JUČE BIO SKUP NAJVEĆIH LOPOVA SRBIJE .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online