Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Utorak 03.12.2013.
20:44
Beta A

Palma hoće da gradi aerodrom

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma zatražio je od ministra saobraćaja Aleksandra Antića da Jagodina dobije dozvolu za izgradnju aerodroma. Pri tom je Marković dodao da ne traži novac od Vlade i da će asfalt za pistu Jagodina sama obezbediti.

Srdačan pozdrav: Ivica Dačić i Dragan Marković Palma
 

"U Jagodini već postoji sportski aerodrom u dužini od 1.700 metara, što je dovoljno da mali avioni slete na taj aerodrom", kazao je Marković u Jagodini na sastanku sa ruskim privrednicima iz Lenjingradske oblasti koje predvodi vlasnik kompanije "North Karton" Vladimir Slovohotov, koji će u Jagodini otvoriti fabriku kartona i kartonske ambalaže.

Predsednik Skupštine Jagodine je naglasio da su ruski privrednici, koji su došli u Jagodinu, vlasnici četiri aviona i da bi njima bilo lakše da avionom slete na aerodrom u Jagodini, nego da putuju od Beograda do Jagodine.

Ministar saobraćaja Aleksandar Antić je na sastanku sa ruskim privrednicima rekao da će od 1. januara biti uvedena četiri leta dnevno od Beograda do Moskve, dva leta Aeroflota i dva Er Srbije.

"Postoji interesovanje jedne ruske kompanije da se uspostavi linija između Beograda i Sočija. Nažalost, još niko ne planira da leti na liniji Beograd-Sankt Peterburg, ali kada Vladimir bude unapredio poslovne odnose između Beograda, Jagodine i Sankt Peterburga, možda će to motivisati Er Srbiju ili Aeroflot da razmišljaju o tome", kazao je Antić.

POVEZANE VESTI

Utorak 03.12.2013. 21:52
Je*e mu se... "Kolubara" plaća !
Utorak 03.12.2013. 22:21
Jедва чекам отварање аеродрома Јагодина и успостављање редовне линије Ел Србије на линији Ниш-Јагодина и лет "Новака Ђоковића" под пратњом војне ескадриле.
Utorak 03.12.2013. 22:46
Svaka čast Palmi na kompletnom radu. Jedini kvalitetan čovjek koji donosi prosperitet u čitavoj Srbiji među političarima. I natalitet je tu, i zapošljavanje, i pomoć svakoj trudnici naročito onoj koja rodi više djece, i stipendije studentima.... sad aerodrom. Svaka čast! Svo poštovanje! Treba ga klonirati u nekoliko primjeraka, jer bojim se da nam je budućnost ista - sjutra sa djecom Čede Jovanovića, Krkobabića, Vučića, Đilasa..... To se ne smije dozvoliti. STOP svim političkim dinosaurusima koji nisu donijeli nikakve rezultate. Palma se čini jedini izuzetkom tu, jer čovjek radi vrhunski.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online