Ponedeljak 8. 7. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 20.12.2012.
16:57
Sponzorisan tekst A

Prestonica dobija Harmony Apartments

Nakon uspešno realizovanog projekta LiveIn Dorcol u centru grada, Pluto Capital je u aprilu 2012. započeo izgradnju svog drugog stambenog kompleksa Harmondž Apartments , na uglu ulica Maksima Gorkog i Južnog bulevara i već sada ulazi u fazu odabira sledeće lokacije za izgradnju. Renomirani britanski fond je početke svojih investicionih aktivnosti vezao za Crnogorsko primorje i niz luksuznih kompleksa u mediteranskom stilu, za koje su najveće interesovanje pokazali strani kupci.

Prihvativši veoma izazovan poduhvat kompletnog renoviranja komercijalnog objekta i pretvaranja istog u moderno stambeno-poslovno zdanje u strogom centru grada, Pluto Capital je dokazao da kvalitetan proizvod na pravoj lokaciji definitivno ima svoje kupce.

Za više informacija možete pozvati na +381 11 3287-282 i +381 63 107-11-11, ili posetite web stranicu www.LiveInDorcol.rs .

Želja investitora je bila da u ovom delu grada, gde praktično nema novogradnje, izgradi kvalitetne i funkcionalne apartmane po konkurentnim cenama, uz profesionalni sistem održavanja i elegantnu dvadesetčetvoročasovnu recepciju na ulazu.


Sledeća centralnobeogradska opština koja je privukla investitora je ovog puta Vračar, gde već uveliko napreduje izgradnja stambenog kompleksa Harmondž Apartments, koja je privukla i prve kupce neuobičajeno visokim kvalitetom radova za ovaj deo grada i vrlo atraktivnom dinamikom isplate kupoprodajne cene.

U prilog tome ide i činjenica da je ovo jedini stambeni projekat na Vračaru koji će budućim stanarima ponuditi i dvadesetčetvoročasovnu tehničku podršku, kao i teretanu samo za njih i njihove porodice. Kao ekskluzivnog zastupnika za prodaju, Pluto Capital je odabrao vodeću međunarodnu konsultantsku kuću za nekretnine CB Rićard Ellis , koja je takođe angažovana i na odabiru nove lokacije.


Ono što je najpozitivnije jeste da ovaj strani investitor i te kako prepoznaje investicioni potencijal upravo stambenog dela tržišta i da je u procesu odabira nove lokacije koja bi oživela završetkom projekta Hramondž Apartments krajem sledeće godine.


Ovakvi, još uvek nažalost retki potezi velikih investitora de fakto govore u prilog pojačanoj aktivnosti samih kupaca u drugoj polovini ove godine i primetnoj stabilnosti cena i nivoa ponude i tražnje u ovom segmentu tržišta kao opšteg trenda koji bi po svim pokazateljima trebalo da obeleži i narednu godinu .

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online