Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 07.06.2012.
15:17
Sponzorisani tekst A

Oaza harmonije u srcu prestonice

Pluto Capital, afirmisani britanski investicioni fond koji je uspešno završio niz razvojnih projekata na Crnogorskom primorju, sa ponosom predstavlja dva svoja projekta u Beogradu.

"LiveIN Dorćol" predstavlja potpuno nov i sveobuhvatan koncept poslovnih apartmana na našem tržištu koji na jednom mestu nudi sve ono što dosadašnji poslovni kompleksi nisu uspeli da objedine: poslovne prostore različitih veličina, poslovne apartmane idealne da ugostite poslovne partnere, recepciju, fitnes centar da obnovite energiju nakog napornog radnog dana. I sve to u samom centru dešavanja u gradu, na Dorćolu, na par minuta hoda od Kalemegdana, marine i glavne pešačke i šoping zone.

 LiveIN Dorćol

"LiveIN Dorćol" je projekat kreiran ne samo sa idejom da se stvori komfor doma dok radite, već i životni prostor. Nudi se izbor apartmana i poslovnih prostora površine već od 26 do 78 kvadrata. Upotrebljeni materijali u ovom projektu su izuzetnog kvaliteta, i kada su u pitanju završni enterijerski radovi naš izbor su prvoklasni materijali.

"Harmony Apartments" - kompleks će ponuditi ukupno 80 stanova, površine od 34 do 147 kvadrata, izvrsnog kvaliteta završnih radova i visokofunkcionalne prostorne organizacije. Osim stanova, kompleks će raspolagati i maloprodajnim prostorom u prizemlju, pogodnim za različite vidove uslužnih delatnosti što će stanarima omogućiti da svakodnevnu porodičnu kupovinu obave brzo i lako.

Obezbeđen podzemni i otvoreni parking prostor odličnog kapaciteta koncipiran je da odgovori i potrebama stanara i posetilaca kompleksa. Dvadesetčetvoročasovno obezbeđenje, video nadzor i elegantna recepcija samo su neke od prednosti koje će stanarima kompleksa "Harmony Apartments" pružiti pre svega bezbednost, komfor i kvalitet života na jednoj od najatraktivnijih lokacija u starom delu grada.

Komfor za porodicu koja raste: Harmony apartments
 

Okružen ulicama Južni Bulevar, Maksima Gorkog i Braće Radovanovića, kompleks će predstavljati odličan spoj stambenog i maloprodajnog prostora. Na samo nekoliko minuta šetnje od Čuburskog parka, jedne od najstarijih beogradskih pijaca Kalenića, Sportskog centra Vračar, ili pak od nekih od najpopularnijih kafića i restorana po obodu Neimara, Harmony Apartments će svojim stanarima ponuditi komfor kakav zaslužuje porodica koja raste.

Ukoliko želite da postanete deo novog kosmopolitskog okruženja ili želite da saznate nešto više o projektu "LiveIN Dorćol" i "Harmony Apartments", posetite veb stranicu liveindorcol.rs, odnosno, harmonyapartments.rs. Za više informacija možete se raspitati i na brojeve telefona: +381.63.107.11.11 ili +381.11.32.87.281.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online