Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 15.10.2011.
08:04
Vestionline A

Cementara Kosjerić uložila 750.000 evra u zajednicu

Grčka kompanija Titan Cementara Kosjerić uložila je u prethodnoj godini 750.000 evra u razvoj lokalne zajednica, saopštilo je to preduzeće.

''Društvena odgovornost našeg poslovanja ogleda se, pre svega, u nameri da uvažavamo i integrišemo interese lokalne zajednice, ekološke zahteve i zvaničnu regulativu Republike Srbije i Evropske Unije sa poslovnim ciljevima naše kompanije. Izuzetno nam je drago da nakon nedavno dobijene IPPC dozvole iza sebe imamo još jedan veliki poduhvat“, rekao je generalni direktor Titan Cementare Kosjerić Miroslav Gligorijević.

Značajni projekti za Kosjerić: Miroslav Grigorijević


Titan Grupa je od 2002. godine deo inicijative Globalni dogovor Ujedinjenih nacija (Global compact UN), ali i ključni član organizacija: CSR Europe, Alijansa EU za društveno odgovorno poslovanje, kao i Svetski poslovni savet za održivi razvoj (WBCSD).

Pridruživanje Globalnom dogovoru UN i svim ostalim uticajnim udruženjima kontinentalnog i globalnog društveno odgovornog poslovanja na dodatne načine svedoče o posvećenosti TITANA da istraje u realizovanju etičkih aspekata i vrednosti poslovanja naprednih društava. Vrednosti ovih organizacija su ugrađene u osnove CSR izveštaja TITAN Cementare Kosjerić, a ocena i verifikacija izveštaja su bile poverene nezavisnoj fondaciji i stručnjacima iz organizacije DNV (Det Norske Veritas).


''Drago nam je da u Cementari imamo sjajnog partnera koji je prepoznao za nas značajne projekte i podržao ih. Neki od njih su Dečiji ekološki kamp, nagrađivanje najboljih učenika osnovnih i srednjih škola, program zapošljavanja pripravnika i mnogi drugi. Uveren sam da ćemo i u narednom periodu zajednički raditi na razvoju naše zajednice i unapređenju kvaliteta života svih njenih stanovnika“, rekao je predsednik opštine Kosjerić Dragan Vujadinović.


Titan Cementara Kosjerić d.o.o. počela je sa radom 1976. godine, i sa današnjim kapacitetom, od oko 750.000 tona cementa godišnje, pokriva značajne delove tržišta Srbije i Crne Gore.

Cementara je od privatizacije, aprila 2002. godine, postala deo vodećeg grčkog proizvođača cementa, TITAN Grupe, multiregionalne kompanije prisutne na tri kontinenta sa 14 fabrika cementa. Titan Cementara Kosjerić poseduje sertifikate kvaliteta: ISO 9001, ISO 14001 i OHSAS 18001.

Subota 15.10.2011. 19:00
Ovde je neko pobrkao lončiće , Titan Cementare Kosjerić , nije srpska firma , a ako je dala te pare sigurno je i dobro zaradila.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online