Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 09.02.2019.
10:00
Belgrade Waterfront A

BW Metropolitan - eksplozija urbane energije

Spremni ste za budućnost koja pruža samo najbolje za vas? Uronite u šarenu eksploziju životne energije koju donosi moderan dom na obali reke, u centru najvažnijih dešavanja.

Promo
 

Izaberite dom koji prati vaš ritam, podržava svaki korak ka uspehu i čini vas delom sveta - BW Metropolitan.

Arhitektura je posebna vrsta umetnosti koju stvara kako arhitekta - projektant, koji viziju pretvara u stvarnost u obliku konkretnog objekta - tako i ljudi koji život grade među zidovima prvi put viđenim unutar umetnikovog uma. Svaki istorijski period i geografski predeo imali su karakteristične arhitektonske stilove oblikovane sopstvenom kulturom i tradicijom. Tako, neke gradove krase zgrade uglavnom identičnog stila, prepoznatljivog širom sveta, a drugi se ponose eklekticizmom koji je rezultat kreativnog sudara brojnih impulsa i energija na jednom mestu.

Beograd spada u drugu grupu, među gradove koji su svoj stil gradili katkad neravnomerno i užurbano. Upravo zato, zadržao je živahni šarm mešavine arhitektonskih karakteristika, stvarajući magičnu atmosferu u koju se zaljubljuju posetioci prestonice. Beograd je grabio u korak sa svetom istovremeno zadržavajući ono najbolje iz prošlosti - zato se sada ne može porediti ni sa jednim drugim. BW Metropolitan, nova stambena zgrada u okviru Belgrade Waterfront-a, projektovana je sa ovom dugom arhitektonskom evolucijom na umu, i zato je rezultat isti kao i beogradski - neuporediv.

Samo osnovne činjenice dovoljne su da na prvi pogled bude jasno kako je BW Metropolitan izuzetno arhitektonsko ostvarenje, koje će doneti posebnu energiju i živost novoj urbanoj celini na obali Save. Dočekujući goste na samom početku bulevara, ova zgrada ističe se karakterističnom fasadom sa izraženim uglom i prvi put u Belgrade Waterfront donosi ponudu atraktivnih dvoiposobnih stanova. Čak 325 stambenih jedinica različitih struktura - od studija do petosobnih stanova - biće raspoređeni duž 17 spratova zgrade, koja će biti visoka 60 metara i omogućiti pogled ka ušću Save u Dunav, Kalemegdanu, Savskom mostu i Bristol parku.

Promo
 

Ipak, BW Metropolitan je mnogo više od impozantnih brojki i savršene lokacije - ova zgrada istaći će klasičnu lepotu kvalitetne izgradnje specifičnom fasadom, elementom koji će estetski podsetiti na popularnu njujoršku renesansnu zgradu Flatiron. Šarmantni arhitektonski detalj izdvaja BW Metropolitan iz standardne rezidencijalne ponude, dajući joj osoben karakter i osiguravajući mesto među najlepšim građevinskim ostvarenjima u prestonici.

Osim u prizoru izuzetne spoljašnjosti, stanari stambene zgrade BW Metropolitan uživaće u savremenim pogodnostima koje uključuju poluprivatno unutrašnje dvorište, vrtić na prvom spratu, podzemnu garažu na dva nivoa, kao i prodavnice, kafiće i restorane na podijumu. Recepcija i 24-časovni video nadzor upotpuniće osećaj potpune sigurnosti, kako vaš urbani ritam ne bi poremetila nikakva nepredviđena okolnost.

BW Metropolitan je mnogo više od doma - on je eksplozija urbane energije. Ovo je još jedan pravi korak u mnoštvu onih koje ste već napravili. Ovo je budućnost koja čeka samo na vas - vreme je da joj se prepustite!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online