Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 28.01.2019.
13:26
GO4YU A

Svetosavski bal 2019. godine

Najprestižniji i najglamurozniji događaj srpske dijaspore u Beču, 22. Svetosavski bal, održan je u prepunoj dvorani park Hotela Šenbrun.

I ovoga puta, baš kao i davne 1846. godine kada je održan prvi Svetosavski bal u Beču na inicijaciju kneza Miloša Obrenovića, okupili su se svi viđeni Srbi iz dijaspore, matice i Republike Srpske, ali i gosti zemlje domaćina.

GO4YU
S leva na desno: Nebojša Žugić, gen. dir. Arena Sport; Konstantin Dobrilović, savetnik potpredsednika vlade Austrije za spoljnu politiku; Johan Gudenus, šef poslaničkog kluba vladajuće Slobodarske partije Austrije (FPÖ) u Austrijskom saveznom parlamentu; Jelena Radojković, gen. dir. GO4YU kompanije i Svetlana Luković, content manager GO4YU

Osim po glamuru i dobrom raspoloženju, ovaj bal koji se nalazi i u listi bečkih godišnjih balova, izdvaja se i po broju i raznovrsnosti muzičkih izvođača, pa su se gosti do ranih jutarnjih sati zabavljali uz hitove i naše pesme koje su izvodili: Tijana Dapčević, Nikola Rokvić, Željko Samardžić, Gordana Lazarević, Ranko Jović, uz fantastičan umetnički ansambl Ministarstva odbrane Srbije "Stanislav Binički".

GO4YU
Muzičke zvezde pevaju himnu Svetom Savi

Jedan od sponzora Svetosavskog bala ove godine je kompanija GO4YU koja posluje u okviru Telekom Srbija grupe. Jelena Radojković, generalni direktor ove kompanije istakla je da je GO4YU prepoznao ovaj događaj kao manifestaciju sa tradicijom, kao spoj poštovanja prema Austriji u kojoj naši ljudi žive i rade i održavanja veze sa Srbijom u spomen prijateljstva ove dve zemlje koje traje dugo. 

GO4YU
Intervju sa Jelenom Radojković, gen. dir. GO4YU kompanije

Veličanstveno veče u Hotelu Park sa elegantno obučenim zvanicama u raskošnoj dvorani, podsetili su na nekadašnje balove. I oni nekadašnji, ali i ovi sadašnji imaju isti cilj - brižljivo čuvanje srpske tradicije, nacionalnih igara i idetiteta našeg naroda.

GO4YU
Umetnički ansambl Ministarstva odbrane Srbije "Stanislav Binički"
GO4YU
Intervju sa Nebojšom Žugićem, gen. dir. Arena Sport
GO4YU
Ples VIP zvanica
GO4YU
Učesnici na Svetosavskom balu 2019. godine
GO4YU
Intervju sa Konstantinom Dobrilovićem, savetnikom potpredsednika vlade Austrije za spoljnu politiku
GO4YU
Intervju sa Johanom Gudenusom, šefom poslaničkog kluba vladajuće Slobodarske partije Austrije (FPÖ) u Austrijskom saveznom parlamentu

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online