Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 13.12.2018.
13:52
Sponzorisan tekst A

Konzolne WC šolje - savršeni dizajn za najviši nivo čistoće

Uređenje kupatila vezano je za ispunjavanje kako funkcionalnih, tako i estetskih zahteva. Prilikom renoviranja ili pravljenja novog kupatila, neophodno je osmisliti i odrediti raspored sanitarnih elemenata, koje čine: kada ili tuš kabina, WC šolja, bide i lavabo. Usklađivanje WC šolje i bidea u skladu sa odabranim umivaonikom, kompletira jedinstven izgled lepo uređenog kupatila.

Promo
VB subway 2.0 slim

Niz inovativnih rešenja u oblasti sanitarne tehnike, čine kupatilo udobnim i lepo dizajniram prostorom. Uređenje zahteva pažljivo planiranje, dok efikasan raspored stabilizuje prostor i ostavlja mesto za kretanje. Vrlo česta greška prilikom opremanja kupatila jeste nabavka neodgovarajućih, preglomaznih sanitarnih elemenata i kupatilskog nameštaja. Preporučuje se da se sve dimenzije na vreme provere, kao i da funkcionalnost bude na prvom mestu.

Odluku o tome da li će se u novo kupatilo ugraditi podna wc šolja, monoblok ili konzolna wc šolja treba doneti pre renoviranja, jer će to odrediti odgovarajuću pripremu vodovodnih ili kanalizacionih cevi. Prema modernim trendovima i potrebama, konzolne WC šolje zauzimaju vodeće mesto u odnosu na samostojeće i monoblok. Njihov oblik i prikriveni ugradni vodokotlić, pružaju elegantan izgled, a ujedno su i odlično rešenje u manjim prostorima.

Konzolna WC šolja montira se na zid pomoću nosača, a vodokotlić je obično sakriven u zidu. U ovom slučaju pod kupatila ostaje prazan i lako pristupačan za održavanje. Izrađene su od visokokvalitetnih materijala - od porcelana ili keramike.

Promo
VB subway WC šolja

Veliki izbor modela Villeroy & Boch porcelanskih konzolnih wc šolja, koje možete pronaći u našem asortimanu odličan su primer kako se proizvodi koje svakodnevno koristimo savršeno integrišu u svoje okruženje. Ova kompanija sa dugom tradicijom, posvećena je oduvek najkvalitetnijoj proizvodnji uz konstantnu kontrolu proizvodnog procesa.

Lagano zaobljene linije, elegancija i balans između šika, vrhunskog dizajna i odličnog kvaliteta odlikuju njihovu kolekciju WC šolja. Kao brend osnovan još 1748. godine, Villeroy & Boch je svoju proizvodnju keramike i sanitarija podigao na nivo vodećeg međunarodnog lifestyle brenda. Oni su i jedninstveni proizvođači koji brinu o svojoj okolini, štedeći vodu i brinući o životnoj sredini.

Veliki broj akcijskih kompleta podrazumeva sve što Vam je potrebno za montažu konzolne wc šolje. Slim slow close wc daska predstavlja jedan od noviteta, čije se prednosti ogledaju u sporospuštajućoj funkciji, lakoći održavanja, montaže i čišćenja. Inovativna antibakterijska površina smanjuje bujanje bakterija.

Promo
Proizvod 5 VB Venticello

Direct Fluh sistem za ispiranje sa otvorenim obručem, kompanije Villeroy & Boch predstavlja novu tehnologiju i zlatni standard u postavljanju higijenskih predispozicija, za razliku od standardnih WC školjki, gde je obod za ispiranje potpuno sakriven i zbog toga teži za održavanje.

Karakteristike:

- Atraktivan dizajn sa tradicijom

- Lako postavljenje u svako kupatilo

- Idealni protok vode za maksimalno ispiranje

- Savršena higijena

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online