Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 24.08.2018.
11:49
Nikola Radenković, Sponzorisan tekst A

Komplet slikovnica za manje od 1000 dinara

Svi dobro znamo da su svima nama naši najbliži sve na svetu i da bismo za njih sve učinili. Pogotovo ako su to u pitanju deca. San i želja skoro svih ljudi jeste da se ostvare kao roditelji. To je prema najnovijim istraživanjima sa prestižnih američkih univerziteta prva na listi želja svakog mladog čoveka odnosno žene.

Promo
 

A kako uzrast raste tako ona postaje sve jača, ako se naravno u međuvremenu ne ispuni. Mada u današnje vreme digitalne revolucije kada deca sve manje vremena provode napolju igrajući se sa svojim vršnjacima, nije nimalo lako naći način da ih obradujete, a da to opet bude ne samo štetno po njih, već i edukativno i korisno. Zato na scenu stupaju knjige. Odnosno da budemo precizniji – slikovnice

Odrastanje u neko novo doba

Starije generacije će se sigurno setiti kako su bezbrižno provodili vreme kao deca, uživajući u mnogim igrama sa svojim drugarima koje su ih razvijale kako fizički tako i mentalno. Čini se kao da je odrastanje bilo zdravije i bezbednije, a prevashodno opuštenije i bezbrižnije, do pre neku deceniju. Danas, u eri mobilnih telefona, laptopova, tableta, pametnih satova i još kojekavih zezalica i naprava, nije nimalo lako za roditelja da pronađe zdravu razonodu za svoje najmlađe kao na primer knjige.

Dobro je poznato da pomenute elektronske spravice emituju različite talase i zračenja koja mogu biti izuzetno opasna ako su njima izložena deca.  A upravo su deca i najizloženija tim napravama. Zato se deci mora ozbiljno voditi pažnja i ograničiti korišćenje smartfonova, televizora i ostalih uređaja. Ako se malo više potrudite za vaše dete, ono će vam biti veoma zahvalno u budućnosti.

Promo
 

Podsticanje kreativnosti

Kao što je već ranije pomenuto, decu nije nimalo lako iznenaditi i obradovati zabavnom, a opet zdravom i edukativnom razonodom. Ali, zato je nova platforma za naručivanje knjiga Knjige na dlanu odlučila da se upravo maksimalno posveti roditeljima. Profesionalci sa višegodišnjim iskustvom iz oblasti marketinga i prodaje knjiga, shvatili su kako mogu najbolje pomoći roditeljima, odnosno njihovoj deci.

Tako što će ponuditi nešto što je veoma lepo i zanimljivo za decu, a opet će im pomoći u mentalnom razvoju, posebno se fokusirajući na kreativnost najmlađih. Tu kreativnost moramo brižno čuvati i pametno podsticati zato što je ona jedna od glavnih pokretača u životima svih nas, a upravo je u dečijem stadijumu najčistija i najpodložnija uticajima od spolja. U tom kritičnom periodu radnog detinjstva deca su najpovezanija sa svojom unutrašnjom kreativnošću koja im kasnije može odrediti i usmeriti sudbinu na pravi put.

Slikovnica u samo par klikova

Zato dragi roditelji, bake i deke, ujke i ujne, bate i seke, tetke i teče, stričevi i strine. Posetite pomenuti vebsajt za knjige i ne propustite izvanrednu ponudu koja uključuje komplet slikovnice za samo 900 dinara! A dodatna pogodnost jeste što knjigu možete naručiti i kupiti u samo nekoliko klikova preko svog računara ili mobilnog telefona, a ona će vam uredno biti dostavljena na kućnu adresu u najkraćem roku.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online