Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 06.04.2018.
12:24
Vestionline, blic.rs A

Ovako će tokom praznika raditi prodavnice, tržni centri, pijace...

Tržni centri već danas rade kraće, kao i pojedini supermarketi, a praznični raspored važiće naredna četiri dana.

M. Karović
Ako planirate kupovine tokom uskršnjih praznika

Vozila javnog gradskog saobraćaja će od danas do drugog dana Uskrsa, u ponedeljak 9. aprila, saobraćati po nedeljnom redu vožnje, potvđeno nam je u GSP-u, a parking u zoniranim delovima grada neće se naplaćivati od danas do 9. aprila.

Prodavnice

Svi "Merkatorovi" hipermarketi, "Roda" marketi i prodavnice "Idea" danas i sutra radiće redovno, a na sam dan Uskrsa biće zatvoreni. Prodavnice "Maksi", "Tempo" i "Šop end go" biće otvorene danas do 18 sati, sutra i u ponedeljak će raditi redovno, a u nedelju su zatvorene.

Marketi DIS-a u okviru tržnih centara danas rade do 19 sati, a ostali se zatvaraju sat kasnije. Sutra i u ponedeljak radiće redovno, a biće zatvoreni na Uskrs. Maloprodajni objekti "Univereksporta" danas, sutra i u ponedeljak rade redovno, a u nedelju su zatvoreni.

Tržni centri

Tržni centri "Ušće", "Delta siti" i "Big Fashion" otvoreni su danas od 10 do 18 sati, sutra i u ponedeljak do 22 sata, a u nedelju će biti zatvoreni, osim što će "Sinepleksi" raditi od 10.30 do sat posle ponoći.

Isto radno vreme primenjivaće i TC "Stadion" i Šoping centar "Rajićeva".

Pijace

Pijace će danas i sutra raditi uobičajeno, od 6 do 19 sati, dok će na sam dan Uskrsa jedan deo zelenih tržnica biti zatvoren, a pijace "Zemun", "Banovo brdo", "Bele vode", "Dušanovac", "Gornja varoš" i "Palilula" radiće od 6 do 13 sati.

U ponedeljak, 9. aprila, sve pijace će biti otvorene od 6 do 13 sati. Popularni buvljak na Novom Beogradu radiće danas i sutra od 8 do 16 sati, a u nedelju i ponedeljak će biti zatvoren, kao i pijaca za promet starih stvari i robe s greškom na Miljakovcu.

Pošte

Šalteri pošta radiće po izmenjenom radnom vremenu tokom uskršnjih praznika, saopšteno je iz JP PTT saobraćaja Srbija. Svih dana praznika će bez prekida dežurati Glavna pošta u Takovskoj, dok će pošta u Savskoj biti otvorena od osam do 15 sati. 

Pumpe

Benzinske stanice na državnim putevima prvog i drugog reda i opštinskim putevima na području grada radiće non-stop 24 sata, a ostale benzinske stanice u gradu najmanje od 6 do 20 sati.

Ugostitelji

Ugostiteljski objekti za pružanje usluga ishrane i pića u stambenim zgradama danas i sutra mogu da počnu da rade najranije od šest ujutru, a fajront je najkasnije u jedan sat posle ponoći, s tim da muziku moraju da isključe pre ponoći. Ostalim danima praznika mogu da rade od šest sati do ponoći, a da muziku isključe najkasnije u 23 sata.

Ostali ugostiteljski objekti za pružanje usluga ishrane i pića, koji se ne nalaze u stambenim zgradama, mogu raditi u okviru maksimalno utvrđenog radnog vremena od 00 do 24 sata.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online