Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 01.03.2018.
17:58
Vestionline, Tanjug A

"Uzmi račun i pobedi": Prvo izvlačenje u subotu na RTS-u

Prvo izvlačenje u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" u ovoj godini, u kojem učesnike očekuju vredne nagrade, biće održano u subotu, 3. marta, u 17.30 u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a.

printscreen
Uzmi račun i pobedi

Nagrade će izvlačiti teniserka Jelena Janković, automobilisti Dušan Borković i Nikola Miljković, glumci Ivana Dudić i Luka Raco, kao i košarkaši Marko Ždero i Dejan Majstorović, saopštila je Vlada Srbije.

Svi oni su podržali "Godinu borbe protiv sive ekonomije".

Gosti će iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku, izvući srećne dobitnike dvosobnog stana, površine 52,53 metra kvadratna, u naselju Braća Jerković – Padina, 12 automobila marke "fijat 500L" i 20 robnih vaučera koji se mogu iskoristiti u prodajnim objektima "Tehnomanija d. o. o." i "DIS d. o. o."

Komisija koja se sastoji od pet članova prisustvuje izvlačenju i odmah tokom emisije vrši proveru ispunjenosti uslova definisanih Pravilima nagradne igre.

Ukoliko Komisija ustanovi da bilo koja od izvučenih koverata ne ispunjava uslove za učešće u nagradnoj igri, izvlačenje koverata se nastavlja sve dok se ne izvuče koverta koja ispunjava uslove.

Priređivač nagradne igre - Vlada Srbije - kontaktiraće sve srećne dobitnike već u nedelju, 4. marta, i obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri. Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu Politika u roku od tri dana od dana izvlačenja, kao i na internet stranicama Vlade Srbije, nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" i Radio-televizije Srbije.

Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku od 30 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu Politika dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja dobitnika u Politici.

Sve koverte koje pristignu na šaltere "Pošte Srbije" do kraja radnog vremena u petak, odnosno do termina predviđenih za pražnjenje poštanskih sandučića 2. marta, učestvuju u prvom izvlačenju.

Koverte koje ne budu izvučene ili stignu posle 2. marta, učestvuju u narednim izvlačenjima. Sve koverte pristigle do navedenog vremenskog roka biće prenete iz Glavnog poštanskog centra do studija u kojem se održava izvlačenje, uz obezbeđenje MUP-a Srbije, stoji u saopštenju.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online