Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 02.01.2018.
00:58
D. Obradović - Vestionline A

Zbog njihove smrti ceo region je zanemeo

Još jedna godina je za nama, pravo vreme da sumiramo utiske - trenutke lepe, ali i one tužne. Setimo se samo 2016. godine, kada smo se oprostili od Gage Nikolića, Bate Živojinovića, Mande, Marinka Madžgalja... I godina koju smo ispratili uzela je svoj danak. Otišli su neki dragi ljudi koji su na mnoge načine obeležili jednu eru i dotakli bar delić naših života.

M. Karović
Odlazak velikana: Miodrag Miki Jevremović

Miodrag Miki Jevremović

Već 13. januara 2017. godine stigla je tužna vest o smrti pevača Miodraga Mikija Jevremovića. Pevač je vrhunac popularnosti doživeo je šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka. Njegovu karijeru obeležile su pesme: "Mama“, "Pijem“ i "Osamnaest žutih ruža", "Ako jednom vidiš Mariju“, "S kim si sada kad je tužno vreme“ i "Pesnikova gitara“, "Grkinja“, "Lihnida“ i "Neka toče staro vino".

youtube.com/AgapeShow
Pomalo je bio deka svih nas: Raša Popov

Raša Popov

Dečji pisac, glumac i novinar Raša Popov preminuo je 19 aprila u 84. godini u Beogradu. Uz Rašu su odrastale brojne generacije, a "Sveznalica, autentični mudrac i Orfej našeg doba", najbolji su epiteti kojima je na Vikipediji opisan novinar i književnik Radivoj Raša Popov. U vreme prikazivanja serijala "Fazoni i fore" bio je pomalo svačiji deda.

A. Čukić
Preminuu iznenada u 49. godini: Bogoljub Mitić Đoša

Bogoljub Mitić Đoša

Srbiju je u junu šokirala i smrt glumca Bogoljuba Mitića Đoše. Vest da je glumac iznenada preminuo od srčanog udara rastužila je mnoge njegove kolege i fanove. Mitić se proslavio ulogom u seriji "Porodično blago" gde je tumačio čuvenog Đošu, po kojem je i dobio nadimak, a glumački partner u ovoj seriji bio mu je kolega Predrag Smiljković, koji je igrao Tiku Špica. Đoša je preminuo u 49 godini.

youtube.com/RTV Pink Official
Preminuo u 67. godini: Dragan Mićalović

Dragan Mićalović

Dragan Mićalović, srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac, preminuo je u junu u 67. godini u Beogradu. Mićalović igrao u pozorištu i na televiziji, a nedavno se pojavio u jednoj epizodi "Sinđelića" u kojoj igra Dragana Mićalović. Radio je kao stalni član ansambla Narodnog pozorišta u Leskovcu. Igrao je u filmu "Dvoboj za južnu prugu" i serijama "Mješoviti brak", "Moj rođak sa sela", "Seljaci", "Bela lađa" i "Zvezdara".

Predrag Cune Gojković

Predrag Gojković Cune preminuo je 21. jula u 85. godini. Bio je velikan srpske muzičke scene, vrsni pevač narodnih pesama, starogradskih, sevdalinki, zabavnih i meksikanskih pesama. Igrao je uglavnom epizodne uloge u nekoliko televizijskih serija i filmova.

Njegova pesma "Kafu mi, draga, ispeci" objavljena 1962. godine i dostigla zlatan tiraž i postala evergin srpske narodne muzike.

youtube.com/sigor108
Glumac, režiser i književnik: Tomo Kuruzović 

Tomo Kuruzović

U avgustu 2017. godine napustio nas je i Tomo Kuruzović, srpski glumac, režiser i književnik. Kuruzović je uradio preko 40 režija i veći broj pozorišnih komada. Dramatizovao je i adaptirao dela Petra Kočića, Branka Ćopića, Koste Trifkovića, Meše Selimovića, Jovana Sterije Popovića.

youtube.com/AgapeShow
Smrt u Los Anđelesu: Uroš Stojanović

Uroš Stojanović 

Reditelj Uroš Stojanović (44), autor filma "Čarlston za Ognjenku", preminuo je u septembru u Anđelesu gde je živeo poslednjih godina. Kako je tada navedeno, glumac je preminuo od posledica srčanog udara.

A. Čukić
Ljubiša Samardžić preminuo je u 81. godini

Ljubiša Samardžić

Tog 8. septembra ceo region potresla je vest o smrti glumca Ljubiše Samardžića. Smoki  je preminuo nakon duge i teške bolesti u 81. godini. 

Tokom 2017. godine oprostili smo se i od nekih svetskih zvezda. Tako su do nas stizale vesti o smrti Rodžera Mura, Gordona Keja, Čaka Berija, Hju Hefnera... 

Šezdesetih godina prošlog veka, Samardžić je bio jedno od zaštitnih lica domaće kinematografije, i u karijeri je ukupno ostvario 130 uloga na velikom platnu i malim ekranima. Nadimak "Smoki" dobio je zahvaljujući istoimenom liku kog je tumačio 1963. godine, u filmu "Peščani grad".

Među zapaženijim ulogama su filmovi "Bitka na neretvi", "Sutjeska", "Bombaši", "Ljubavni život Budimira Trajkovića", "Lude godine", "Rad na određeno vreme", "Moj tata na određeno vreme", "Nije lako sa muškarcima"... U bogatoj televizijskoj karijeri igrao je u serijama "Vruć vetar", "Povratak otpisanih", "Kuda idu divlje svinje", "Bolji život", "Policajac sa Petlovog brda", "Jesen stiže, dunjo moja".

 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap) on Apr 11, 2016 at 7:20am PDT

Irena Mičijević

Samo dva dana posle smrti Ljubiše Samardžića Srbiju je potresla vest da je preminula i glumica Irena Mičijević, najpoznatije po ulozi advokatice Klare u seriji "Žene sa Dedinja". Kako su preneli mediji, i Irena je preminula posle bitka sa teškom bolešću. Živela je u Lonodnu, ali se malo pre smrti vratila u Srbiju, kako bi tu provela svoje poslednje dane.

instagram.com/donnaares
Izgubila tešku bitku: Dona Ares

Dona Ares

Bosanska pevačica Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, preminula je 2. oktobra u 41. godini. Pevačica se tri godine hrabro borila sa kancerom, ali je, nažalost, izgubila borbu svog života. Vest o njenoj smrti rastužila je ceo region, jer su se svi nadali da će Dona na kraju uspeti da pobedi opaku bolest.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online