Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 17.09.2017.
17:17
J. Arsenović - Vesti A

Čitajte na VESTI-DIGITAL: Svakodnevnica u Srbiji sve tužnija

Ko se u subotu zadesio u Srbiji i bio u prilici da prati njene medije i predstavnike vlasti i opozicije dugo bi ostao u košmaru ako dolazi iz iole pristojno uređene zemlje. Pritom, ništa mu ne bi bilo jasno osim što bi imao utisak da se nalazi u jednom izistinskom rijalitiju u kojem su glavne uloge dodeljene vlasniku jedne TV s nacionalnom frekvencijom, predsedniku države, bivšem haškom optuženiku, ali i ubijenoj pevačici i njenom suprugu Zoranu Marjanoviću, učesniku rijalitija Zadruga, a potom i osumnjičenim za ubistvo.

youtube.com/Zadruga Official
Sunovrat radikalskog lidera: Vojislav Šešelj u rijalitiju Zadruga

Da i od dna ima dublje pokazao je i ulazak lidera radikala Vojislava Šešelja u Zadrugu, koji se uključio u trend potpune tabloidizacije zločina u Borči i to pošto se "ispovedio drvetu mudrosti"?!
- Uhapsili su Marjanovića, izgleda da je policija našla tragove njegovog DNK na donjem vešu njegove supruge. Sumnjam da je on ubica, pre mislim da je pomagač nekome u krugu svoje porodice. Danas je njegov otac prvi put progovorio o motivu ubistva, a to je navodni ljubavnik nastradale žene - rekao je Šešelj.

- To je potpuna katastrofa. To su odvratne stvari sa ivice društvenog života - rekao je sociolog Jovo Bakić kad smo mu opisali ko je sve gostovao, a ko je sada glavna zvezda pomenutog rijalitija.

Ali hapšenje Zorana Marjanovića, koji je samo nekoliko sati nakon što je privremeno napustio Zadrugu priveden u policiju zbog sumnje da je ubica, komentarisao je i predsednik Srbije. Aleksandar Vučić se založio za najstrožu kaznu, a onda ničim izazvan opisivao stravičan izgled pre godinu i po dana ubijene pevačice.

- Da vi vidite samo slike glave te nesrećne žene, dakle to je lobanja probijena ko zna koliko puta, to je nešto zastrašujuće. Takvi monstrumi zaslužuju najstrožu i najstrašniju kaznu. I za mene je zastrašujuće kad neko pokušava da pravi i da pruža simpatije onima koji su bukvalno majci svog deteta probili lobanju na ne znam koliko mesta - rekao je Vučić.

O Šešeljevom "ispovedanje" drvetu, skandalu ispred zgrade Pinka, otkud lisice kad fale dokazi i mnogim drugim analizama i komentarima  saznajte u štampanom izdanju Vesti i na VESTI-DIGITAL:

"Vesti", novine vaše porodice i vaše otadžbine, biće sada 24 časa sa vama.

Zavisno od toga da li korisitite android ili apple platformu aplikaciju možete skinuti sa:

za Apple uređaje: https://appsto.re/de/XSioib.i

za android uređaje: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.publiss.client.p999R6wI!

Tvoje novine na ekranu!

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online