Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 05.12.2016.
13:26
Vestionline A

Priuštite sebi Venčanje iz snova uz Blic keš kredit

Poželeli ste venčanje iz snova, krenuli ste da istražujete zakup sale, venčanice, dobar bend, fotogafa, dron, kamermana, limuzinu i ubrzo vam pada raspoloženje. Shvatile ste da vam za dobru svadbu treba otprilike 600.000 dinara. Nemojte očajavati jer vam je Addiko banka obezbedila Blic keš kredit kako biste ostvarili vaše snove. Venčanje je dan koji ne bi trebao da ima reprizu.

Lična arhiva
 

Ceremonija venčanja, predstavlja krunu ljubavi dvoje mladih, spremnih da započnu zajednički život "u dobru i u zlu". Svako venčanje je  posebno i jedinstveno, i mladenci treba da uživaju  u planiranju svog venčanja. Kada je u pitanju organizacija venčanja, mladenci se susreću sa mnogim nepoznanicama. Odakle početi, o čemu sve treba povesti računa, čemu treba posvetiti posebnu pažnju?

Najveći izazov sa kojim ćete se susresti je izbor restorana ili sale u kojoj ćete proslaviti venčanje u terminu koji ste odredili. Venčanje se u današnje vreme može održati na različitim lokacijama, uz prisustvo matičara, a mlada i mladoženja najčešće biraju, pored opštine i crkve, venčanje u restoranima. Popularni restorani za svadbe rezervisani su i do godinu dana unapred, pa zato izboru restorana morate pristupiti ozbiljno i na vreme. Ukoliko ste fleksibilji sa vremenom, možete zakazati Vaše venčanje i petkom kada je većina restorana slobodna, a i cene u ovom terminu su uvek sa popustom.

Venčanje koje se ne obavlja u crkvi naziva se još i građansko venčanje, prilikom kog pored mladenaca, moraju biti prisutni i kumovi, koje oni lično biraju.

Poseban deo maštanja svake mlade jeste i kako će izgledati na svoj poseban dan. Iako nebrojeno puta mlade  razmišlaju o tom danu, retko koja zna tačno kako treba da izgleda venčanica. Većina ima želju da budu drugačije, pa u obzir bi mogla da dođe samo ona koja je izrađena po meri, venčanice koje se šiju po meri su obično za 20-30 odsto skuplje od gotovih.

Pored venčanice jedna od glavnih stavki je i šminka za venčanje. U Beogradu se pojavljuje sve veći broj specijalizovanih studija za pružanje usluga profesionalnog šminkanja za venčanja. Make up umetnici pružaju mogućnost mladim damama da apsolutno zablistaju najvažnijeg dana u njihovom životu. Uloga profesionalnog šminkera je da ostvari snove buduće mlade, ističući lepe crte njenog lica, skrivajući male nesavršenosti i pretvarajući njeno lice u besprekorno iscrtano platno, nalik na filmske zvezde.

Nakon prostora, važno je i odabrati muziku koja će napraviti savršenu atmosferu za vaš poseban dan. Budući da bez dobre i kvalitetne muzike nema ni svadbe za pamćenje, većina se parova nađe pred velikim izazovom kada je odabir muzike za svadbe u pitanju.

Svakako da želite bend koji će svojim muzičkim izvođenjem stvoriti dobru atmosrefu ispunjenu pozitivnom energijom u kojoj ćete vi i vaši gosti jednostavno uživati do ranih jutarnjih časova. Važno je da imate na umu da muzika za svadbu mora prvenstveno vama da godi i da odgovara većini vaših gostiju. Zahvaljujući Intenetu možete videti snimke bendova i tim putem se odlučiti za bend.

Sastavljanje liste gostiju, rezervacija sale za venčanje, zakazivanje termina u crkvi, odabir benda kao i odabir venčanice i odela i na kraju, i ne manje važan odabir dizajna za pozivnice za vaše venčanje. Napredak tehnologije omogućuje mladencima da dizajniraju i personalizuju svoje svadbene pozivnice, uz korišćenje fotografija i tekstova koje sami osmisle. Takođe, ukoliko preferirate pozivnice sa klasičnim sadržajem, brojne štamparije će vam izaći u susret i ponuditi vam veliku kolekciju primeraka profesionalno odštampanih pozivnica za venčanja.

Lična arhiva
 

Ukoliko ste zauzeti poslom i niste sigurni da sve možete organizovati sami,  organizaciju venčanja možete prepustiti i profesionalnim agencijama koje  će svojim iskustvom i znanjem, slušajući želje, naravno uzimajući u obzir vaš budžet, učiniti da svoje snove pretvorite u stvarnost.

Venčanje je lakše uz keš kredit

Da biste vaše savršeno venčanje isplanirali skoro idealno treba vam nenamenski keš kredit sa kojim možete brzo da rezervišete i plaćate određene usluge.

Blic keš krediti se odobravaju do maksimalnog iznosa od 600.000 dinara na period otplate do 5 godina a rata bi bila samo 8.878 dinara, nadamo se da će vam to biti dovoljno za vase venčanje.

Za odobrenje keš kredita potrebna je samo lična karta, ukoliko ste klijent banke, nije potrebna potvrda o primanjima, i kredit se odobrava u roku dva sata. 

Za građane koji nisu klijenti banke potrebno je uzeti potvrdu od poslodavca o mesečnim primanjima zaposlenog. Sa ovom potvrdom kredit će biti odobren u roku 24 sata.

Sa Blic keš kreditom mesečna rata kredita će uvek biti ista. Nemate dodatne troškove. Rešite kredit samo jednom posetom banci bez gubljenja vremena dostavljanja sve potrebne papirologije.

Addiko banka se opredelila da izađe u susret svojim klijentima da ne gube silno vreme po redovima, nego je omogućila ubrzavanje celog postupka da bi se više vremena imalo za planiranje i trošenje odobrenog novca.

Na kraju ukoliko niste dobri u organizacionim poslovima prepustite profesionalcima da taj trenutak učine savršenim i onakvim kakvim ćete ga pamtiti celi život.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online