Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 09.05.2016.
11:20
Vestionline A

Nedelju dana do isteka prijava za besplatni seminar profesionalnih veština

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope "Istek" organizuje seminar ličnih i profesionalnih veština - "Soft Skills Academy 2016". U pitanju je događaj koji se realizuje na nivou svih fakulteta iz Beograda. Održaće se od 17. do 21. maja 2016. godine u prostorijama Mašinskog fakulteta u Beogradu. Seminar je besplatan za sve zainteresovane, a prijavljivanje traje do 11. maja 2016. godine.

Promo
 

Seminar ličnih i profesionalnih veština održaće se sedmi put zaredom, uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Univerziteta u Beogradu, Elektrotehničkog fakulteta i vodeće švajcarske softverske agencije Namics, koja će voditi specijalni program edukacije za studente elektrotehnike, računarstva i informatike.

Prijavljivanje za "Soft Skills Academy" otvoreno je za studente sa svih fakulteta Univerziteta u Beogradu, a 50 najboljih kandidata biće izabrano da učestvuje u treninzima. Ove godine je po prvi put oformljen posebni program za studente IT usmerenja.  

- Tokom trajanja seminara, svi učesnici će biti u prilici da prisustvuju edukativnim treninzima koje će voditi stručnjaci iz oblasti "mekih" veština. Tokom petodnevnog događaja biće organizovano deset specijalizovanih treninga na temu vremenskog organizovanja, prezentacionih i komunikacionih veština, upravljanje projekatima, rešavanja konflikata i razvoja liderskih veština - objašnjava Anastasija Babić iz Udruženja studenata elektrotehnike Evrope.

Promo
 

- Srpski studenti vrlo brzo postaju stručnjaci svoje oblasti i po tome su poznati svuda u svetu. Međutim, kada treba da prenesu svoje ideje poslodavcima ili predstave razvoj svog projekta, često nailaze na nerazumevanje. Sticanjem "mekih" veština koje ovaj seminar nudi, mogu postići odlične profesionalne rezultate - ističe Ketrin Ferari Simon iz Namicsa i jedan od predavača.

- Veoma mi je drago što je Elektrotehnički fakultet samo jedan od mnogih fakulteta koji pružaju podršku Udruženju studenata elektrotehnike Evrope, i prepoznaju značaj ovakvih projekata koji dopunjuju akademsko znanje sa praktičnim veštinama komunikacije i organizacije - zaključuje dr Zoran Jovanović, dekan Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu.

O Udruženju studenata elektrotehnike Evrope - Istek

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope, Istek (EESTEC), osnovano je 1986. godine u Ajndhovenu, u Holandiji, sa osnovnim ciljem da unapredi međunarodnu saradnju studenata, kao i da im omogući saradnju sa privredom, učešće na takmičenjima, stručne prakse i ostale vidove stručnog usavršavanja. Po svojoj prirodi, Istek je apolitična, nezavisna, neprofitna studentska organizacija koja okuplja studente u 54 lokalna komiteta iz 28 evropskih zemalja. Istek Lokalni komitet Beograd je punopravni član udruženja od 2000. godine i trenutno je jedan od najorganizovanijih i najbrojnijih lokalnih komiteta u Evropi.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online