Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 13.01.2016.
19:10
Vestionline A

Ako ne znate gde ćete za doček Srpske nove godine, evo predloga

Srpska nova godina po julijanskom kalendaru slaviće se u gradovima širom Srbije. Pogledajte program!

Fonet/M. M.
Brega vas čeka u Novom Sadu

Građani Srbije Srpsku novu godinu dočekuju uz mnogo više veselja na otvorenom nego kalendarsku.

Mnogobrojni nastupi naših poznatih pevača i grupa, najavljeni su za noć uoči 14. januara, kada se po julijanskom kalendaru proslavlja Srpska nova godina.

Novi Sad: program počinje u 20.30, a kao uvertira slušaće se starogradska, narodna i varoška muzika ansambla Zorule. Nakon njih, nastupiće grupa Garavi sokak, a pola sata pre ponoći na scenu stupa Brega, koji će sa svojim trubačima uvesti Novosađane u pravoslavnu Novu godinu.

Niš: Svetlana Ceca Ražnatović zapevaće na Trgu kralja Milana u Nišu nakon decenije. Očekuje se da će se uz Cecine pesme provoditi ove noći oko 40 hiljada ljudi, jer će biti gostiju i iz Makedonije, Bugarske...Nakon Svetlaninog nastupa, sviraće Big bend.

Jagodina: Stoja će otpevati svoje najveće hitove u centru Jagodine.

Svilajnac: "Najduže noge" naše estrade plesaće u noći Srpske nove godine na trgu u Svilajncu- nastupa Snežana Sneki Babić.

Vrnjačka banja: rokerska Nova godina nas čeka u centru banje uz Riblju čorbu.

Zlatibor: Zvezde Granda Milica Pavlović i Milan Dinčić Dinča nastupaju od 22 sata, a u ponoć se očekuje i vatromet!

Kosovska Mitrovica: Srpska nova godine biće proslavljena i na KiM., a u Kosovskoj Mitrovici nastupiće Željko Joksimović. Organizatori najavljuju da će biti organizovana i "Ulica otvorenog srca" u Ulici kralja Petra, gde će biti predstavljeni stari običaji, tradicija...

Sreda 13.01.2016. 19:23
Српски мислим,српски пишем,српски зборим,српски дишем,српску цркву обилазим,моје мило српство пазим,за њега се Богу молим,православље свето волим,и крстим се са три прста,традиција то је српска,и дичим се јер ја имам српско срце у грудима,па ћу ноћас као и ти српску нову прославити.У то име имам жељу да је чекаш у весељу,у радости и љубави,укућани да су здрави,свака срећа да вас прати да се добро добрим врати ! Слетна Српска Нова Година !!!
Sreda 13.01.2016. 22:50
Pre cetrnajest dana niste pisali da se ceka Nova godina po gregorijanskom kalendaru,sada na svakom koraku spominjete julijanski kalendar i Srbsku Novu Godinu.Smatram da preterujete sa tolikim nagalasavanjem da je to julijanski kalendar,jer mislim da onaj ko slavi i zna sta i kada slavi bez vaseg upozorenja na ime kalendara,a sada neka je svima koji veceras slave docek,SRETNA i BLAGODATNA NOVA GODINA!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online