Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 03.12.2015.
00:13
Tanjug A

Beograd pripremio bogat program za predstojeće praznike

Na Trgu Republike u toku su pripreme za otvaranje "Beogradske zime", festivala koji će početi u subotu, izjavila je gradska sekretarka za privredu Tijana Maljković.

Reuters
Beograd se sprema za doček 2016. godine

- Tada ćemo zajedno upaliti rasvetu na jelki, tu će biti Deda Mraz i hor Dečjeg kulturnog centra Beograda čime ćemo započeti festival svih dešavanja u Beogradu tokom decembra i januara - rekla je Maljković gostujući na Studiju B, prenosi Gradska uprava.

Kako je objasnila, u okviru manifestacije pripremljeni su brojni sadržaji, kako za najmlađe tako i za malo starije, a u subotu će početi i dešavanja na Savskoj promenadi.

Maljković je istakla da će "Trg bajki" biti postavljen ispred zgrade Opštine Zvezdara i Kulturne ustanove "Vuk" gde će, kako je dodala, od 15. decembra do 15. januara biti prikazivane bajke u zimskoj kućici okićenoj jelkom.

- Sledi i otvaranje klizališta 16. decembra na Trgu Nikole Pašića, a od 18. decembra na Beogradskom sajmu biće održavane predstave za decu, koncerti za starije i druge manifestacije - rekla je Maljković.

Kako je dodala, predstoji i tradicionalna "Trka Deda Mrazova" 30. decembra, sa velikom binom i najavom dočeka ispred Narodne skupštine.

- Ispred tog zdanja i na Trgu Republike 31. decembra imaćemo dve bine, a u Sava centru biće održan koncert klasične muzike - naglasila je Maljković.

Prema njenim navodima, prvog januara će, tradicionalno, biti održana "Ulica otvorenog srca", koja će se, kako je dodala, ove godine proširiti i na Skadarliju.

- Na Božić, na Trgu Republike, biće održano i tradicionalno lomljenje česnice - rekla je Maljković.

Ona je pozvala sugrađane da se uključe u humanitarnu akciju kupovine šolja, koja je ove godine usmerena na prikupljanje sredstava za renoviranje Prihvatilišta za decu i omladinu, dodaje se u saopštenju.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 03.12.2015. 01:06
Ima se moze se??? Dali se ima ili se novcem napacenog naroda kupuju polititicki poeni nije tesko zakljuciti. Mjesec dana trosenja novca koga Srbija nema. Oce li se i za to podici koi kreditic? Volim i ja da proslavim ali ne trosim ono sto nemam. malo hlj//eba , puno igara i izgleda da se dobije recept za uspjesno zamajavanje naroda i opstanak na vlasti. Krv nam svima tako i tako piju vec godinama i cjeli vaskoliki narod i drzavu su pretvorili u jednu malo moderniju gladijatorsku arenu. Jos samo fali uzvik nesrecni gladijatora: Zivio vucicu imperatoru , pozdravljaju te oni koi trebaju da umru ( za i u ime vucica i ostali vucica) a da ih niko za nista pitao nije. Vostani Serbije.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online