Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Subota 21.03.2015.
11:35
Naše novine, blic.rs A

Počučin otac: Strah me da mi ne ubiju sina. Rođak: Glupost je da je uhapšen!

Familije Radomira Počuče, bivšeg portparola PTJ i Vladimira Stanića iz Šajkaša odbijaju da govore o "hapšenjima" u Donjecku, ali tvrde da je sve "glupost".

facebook.com
Milan Počuča: Moj sin se oduvek borio na strani pravde. Zato je i otišao u dobrovoljce

Milan Počuča, otac televizijskog voditelja, nekadašnjeg portparola PTJ-a i dobrovoljca na ratištu u Ukrajini, kaže da se sa sinom koji je navodno uhapšen u utorak, nije čuo od prošlog petka.

Otac Milan je dodao da ne zna da li je tačna informacija o hapšenju koju je na fejsbuku plasirao srpski dobrovoljac u Ukrajini Dejan Berić, pišu beogradski mediji.

Pročitajte još:

facebook.com/Deki Srbija

* Ratovao u Ukrajini iz stana u Rusiji?

* Prorusi uhapsili Počuču?!

- Sa sinom sam se poslednji put čuo prošlog petka. Ne znam koji je povod njegovog hapšenja ako je ta informacija tačna. Svaki roditelj strahuje kad mu dete ode u rat - rekao je Milan Počuča za Naše novine.

On je objasnio da je Radomirova odluka da ode u rat njegov lični izbor koji nema veze sa suđenjem u Srbiji.

- Odluka mog sina da ode u dobrovoljce nema veze sa suđenjem u Srbiji, već s njegovim ličnim uverenjima. Oduvek se borio na strani pravde, pa je tako bio dobrovoljac i u Slavoniji, a dugo je radio i za policiju. Ne poznajem osobe čiji je identitet navodno planirao moj sin. Taj Berić je nepismen čovek. Pogledajte samo njegove statuse na Fejsbuku - dodao je on.

Rođak Počuče je izjavio da je sve do sada objavljeno "glupost" i odbio da precizira da li pod tim misli na hapšenja ili optužbe koje je protiv ovog dobrovoljca u proruskim redovima objavio snajperista Dejan Berić.

- Čuo sam se s Vladinim bratom i rekao mi je da je hapšenje u Ukrajini čista glupost i podmetačina - navodi za Blic Radomir Stanić, stric drugog "uhapšenog" dobrovoljca.

Fotografije uhapšenih s kesama na glavama i lisicama na rukama nisu želeli da komentarišu.

Bahato trošenje

- Počuča je sam izrazio želju Gerovcu da ubije Vujića. Razlog je jednostavan. Vujić je svedok njihovih nečasnih dela. Dva dana je proveo sa njima u Moskvi i gledao kako uzimaju i troše pare na firmiranu garderobu, ajpode... - objavio je Berić.

POVEZANE VESTI

Subota 21.03.2015. 11:40
Ko zna ko iza svega ovoga stoji i koje se tu igre igraju . Trebaće još vremena da stvari postanu jasnije .
Subota 21.03.2015. 12:09
Da je ovaj pucao koliko je slike objavio,rat bi se vec odavno zavrsio.
Subota 21.03.2015. 12:06
Nebojte se Nista.........+ Dejan Beric Pravi Covek-Lavlje Srce-Cist Obraz.........+
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online