Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 12.03.2015.
12:17
Blic.rs A

Šapić vikao u Tiršovoj: Dete mi je bilo kritično, a oni me držali 15 minuta na prijemu

Čelnik Novog Beograda Aleksandar Šapić uznemiren jer mu je dete bilo u teškom stanju, juče je napravio skandal u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tirševoj. Zbog njegove vike na bolničarku, koja ga je zadržavala na šalteru, reagovala je i policija.

Tanjug
Šapić napravio skandal u Tiršovoj

Šapić je, kako kaže, sina Maksima u polu-svesnom stanju juče popodne hitno odveo u Tiršovu na pregled.

- Čitam sada po novima izjave neke bolničarke koja je istraumirana i mučena od strane mene i ne mogu da verujem - počinje svoju priču bivši vaterpolista i dodaje:

- Desilo mi se nešto što ne bih poželeo nikome. Moje dete je bilo bolesno, imalo temperaturu i bilo u polu-svesnom stanju. U panici sam ga oko 17 sati odveo u Tirševu koja je bila dežurna. Ušao sam u bolnicu, ali na šalteru nije bilo nikoga. Vrteo sam se 15 minuta po hodniku i vikao dok konačno nije izašla neka devojka, bolničarka, i rekla mi da moram prvo da ostavim podatke pa tek onda dete mogu da mi pregledaju. Prišao sam šalteru i počeo da joj diktiram podatke. Stajao sam na 40 centimetara od nje, a ona mi je rekla: “Pređite i pričajte na otvor na šalteru”. Rekao sam joj da me ne zajebava i da zapiše podatke kad stojim pored nje. Ponovo mi je drsko rekla: “Ili stanite na otvor ili vam nećemo primiti dete” - priča besno Šapić.

Kako kaže, bolničarkino ponašanje ga je potpuno izbacilo iz takta, pa je počeo da viče na sav glas.

- Nisam je ni pipnuo, ali sam urliknuo i rekao joj svašta. Pa zar dok u rukama držim dete koje je niti živo niti mrtvo, ona mene tera da se pomeram pola metra i pričam u rupu. Toliko sam glasno urliknuo da je u roku od 10 sekundi iz ordinacije izletela doktorka, a sestra je pozvala obezbeđenje i pobegla negde - priča Šapić.

Doktorka je tada njegovog sina hitno odvela na pregled, a obezbeđenje je pozvalo policiju.

- Posle 20 minuta došla je policija, uzela izjave i otišla. Rekao sam policiji da sam viknuo da ću da napravim haos ako mi se neko za 10 sekundi ne pojavi i ne pogleda dete i to je sve. Neću ni da pričam o tome šta su ljudi koji su sedeli u čekaonici sa bolesnom decom govorili da čekaju po tri sata da ih neko primi. Dete mi je bilo u jako lošem stanju, a ja sad treba da se pravdam zbog te, nazovi, bolničarke - ljutito priča Šapić.

Na pitanje kako mu je sada sin, čelnik opštine Novi Beograd priča tišim i pomirljivijim glasom.

- Odveli smo ga u Institut za majku i dete kasnije. Doživeo je toplotni fras, pa moramo da uradimo neke preglede, ali biće valjda dobro - kaže zabrinuto Šapić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online