Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Subota 17.01.2015.
21:00
telegraf.rs A

Urednik Informera: Podmetnuli su nam aferu sa hrvatskom predsednicom

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista “Informer”, Dragan J. Vučićević, održao je u subotu konferenciju za novinare na kojoj je demantovao istinitost fotografija i vest o seks snimku hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kirtarović, koja je izašla na naslovnoj strani “Informera”

Beta/HINA/D. C./
Hrvatska predsednica "završila" na naslovnoj strani Informera: Kolinda Grabar Kitarović
 

Naime, dnevni list “Informer” je objavio da je, navodno, došao u posed seksi fotografija Kolinde Grabar Kitarović, koje im je dostavila hrvatska obaveštajna služba.

- Kao što sam već najavio na društvenim mrežama, sazvao sam konferenciju da se izvinim srpskim i hrvatskim čitaocima, kao i predsednici  Hrvatske što smo objavili snimke koji su lažni. Samo ja sam kriv i niko drugi. Spreman sam da prihvatim svaku vrstu odgovornosti - rekao je Dragan J. Vučićević.

On je istakao da nije imao nameru da nanese zlo hrvatskoj predsednici, niti želi da vodi kampanju protiv nje.

- Ispalo je da nismo dovoljno informisani za ono što smo uradili i ja sam najveći krivac i snosiću svu odgovornost. Zaradu koju bude imao Informer od vikend izdanja uplatićemo u humanitarne svrhe. Možda će to biti za izbegle iz Hrvatske, možda za nešto drugo…obavestićemo vas koliko i gde smo uplatili - istakao je Vučićević.

- Čuo sam komentare da treba uhapsiti mene i Informer. Ako me treba uhapsiti, prihvatiću i tu odgovornost - tvrdi glavni urednik Informera.

On je napomenuo da je izvor za ovu vest bio čovek iz Srbije sa kojim sarađuje već godinama i da sada nije siguran da li je dugogodišnji saradnik želeo da mu podmetne ili se radi o grešci.

Subota 17.01.2015. 21:39
Da li je dozvoljeno komentarisati LAŽ koju je objavio Vučićev bilten koji se zove Informer ? Meni su za 10 minuta obrisali 2 komentara . Ako nije dozvoljeno komentarisanje navećeg smrada Srpskog novinarstva onda povucite i tekst .
Subota 17.01.2015. 22:00
hahaha lol.ajde ti nama reci koliko si novca uzeo da ovo demantujes , znamo mi da Colindica voli srpski i da je Dodikova prva lljubav !!?
Subota 17.01.2015. 21:10
Veoma svesno je smrdljivi Vučićević objavio slike i treba da mu se odmah zabrani list . To i nisu novine to je dnevni bilten majmuna koji presedava vladom Srbije . Veće govn. novinari Srbije nisu upoznali od poltrona Vučićevića .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online