Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
19
Utorak 07.10.2014.
12:54
V. Jovanović - Vestionline A

“Neko će da eliminiše Vučića!“ Brinu Vulin, Gašić, Šormaz... svi brinemo

Majko mila, pa da li je moguće da srpski političari misle da smo toliki debili? Pa zar danas, u utorak 7. oktobra 2014. godine, da se oglašavaju jedan po jedan, sve sa pričom kako će neko da eliminiše vrhovnog srpskog boga - ne, ne... ne Peruna - nego Aleksandra Vučića!? Ujutru pričaju kako je sto miliona Srba u Srbiji (bez Kosova) glasalo za Vučića, popodne kako hoćemo da ga eliminišemo! Pa aman, ako smo toliko glasali za njega, što bismo ga eliminisali?!

Teško je... mnogo je teško: Aleksadar Vučić
 


Dakle, ne gledate vi trenutno crtani film i ne slušate bajke pred spavanje - najpre je Aleksandar ministar Vulin za beogradske medije izjavio kako je protiv premijera i njegove porodice vođena hajka (!?), zatim je Bratislav ministar Gašić rekao kako brine za Vučićevu bezbednost, da bi vrhunac bila izjava Dragana narodnog poslanika Šormaza da neko hoće da eliminiše srpskog vođu (ali to su izjave samo do utorka, 7. oktobra u podne - još očekujemo Stefanovića, Zoranu (ministarku), Cecu, Jecu, Zoranu (pevačicu), Mrku, Krku i naravno, Džeja - da svi oni izjave kako neko radi protiv premijera).

* Šormaz: Neki žele da eliminišu Vučića

* I Gašić zabrinut za Vučićevu bezbednost


Ajde, u redu, da su se oglasili nadležni organi bezbednosti i upozorili na opasnost, pa da svi pokušamo da predupredimo nemile događaje, nego paušalne ocene ministara (realno su pomenuta dvojica ministri za glupost, a njihove zvanične funkcije ne navodimo jer je sramota za Srbiju reći da su oni ministri za nešto stvarno), pa i poslanika, stvarno ne priliče u vreme prilično velike medijske blokade, kada naprednjaci danas, kao što su to demokrate radile nekad pod Draganom Đilasom, drže veći deo medija u šaci.


Zašto onda ovi naši političari mute vodu? Zar to izazivanje panike i nereda nije krivično delo kad je u pitanju običan narod? Za ministre i poslanike to ne važi, je l’ da?

POVEZANE VESTI

Utorak 07.10.2014. 14:21
Naravno, 99% njegovih ga slede samo iz lične koristi.
Utorak 07.10.2014. 15:13
To im je Vučić savetovao da tako pričaju... To je u potpunosti njegov stil...
Utorak 07.10.2014. 15:43
Očekujem do večeras izjavu Vučića u stilu: „Ako neko misli da će zaustaviti sprovođenje zakona time što će mene ukloniti, onda se grdno vara, jer ja nisam sistem. "
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online