Sreda 26. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
/
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
Nedelja 31.01.2010.
00:00
P. B. A

KOŠARKAŠI CRVENE ZVEZDE KONAČNO DOBILI PREDSEDNIKA

Lale opet na Kalemegdanu

Vladislav Lučić jednoglasno izabran za novog prvog čoveka nekad trofejnog kluba, kome je kao trener doneo dve šampionske titule




Trofejni košarkaški trener Vladislav Lale Lučić je novi predsednik Crvene zvezde! Na sednici Upravnog odbora je konačno jednoglasno usvojena ostavka Slobodana Vučićevića, koji ostaje kao član najvišeg organa kluba, a isto tako na čelno mesto je postavljen čovek koji je sa crveno-belima osvojio dve titule državnog prvaka. Takođe, u Upravni odbor su uključena dva nova člana - Goran Đaković i Dragan Ristić.
- Kao dete Crvene zvezde, ovo je za mene velika čast. Ja sam, pre svega, deo tima u kojem su i dva moja bivša igrača, sa kojima sam bio šampion - sadašnji trener Aleksandar Trifunović i tim-menadžer Nebojša Ilić. Nadam se da ćemo ponoviti taj uspeh - rekao je Lučić.
Vučićević je još letos najavio odlazak, pošto je prethodno klub napustio i trener Svetislav Pešić, a mesecima se licitiralo ko bi mogao da bude njegov naslednik. Niko nije želeo da preuzme na sebe ogroman teret i finansijske probleme koji prate ovaj košarkaški kolektiv duže vreme, a što je dovelo i do sporazumnog raskida ugovora sa kapitenom Tadijom Dragićevićem.
- Kada niko neće, ja hoću. Nikada nisam bežao od rada i odgovornosti. Ovo je veliki izazov za mene. Veoma sam ambiciozan i optimista. Verujem u ljude oko mene i siguran sam da ćemo zajedničkim snagama, s obzirom da drugačije nije moguće u ovom sportu, izgraditi klub dostojan imena koji nosi - naglasio je Lučić.
 

Bogata karijera

Vladislav Lučić je karijeru započeo u juniorima Crvene zvezde i igrao je u prvom timu, a trener je već gotovo pola veka. Najveće uspehe je ostvario sa crveno-belima, sa kojima je bio prvak 1993. i 1994, a 1998. je smenjen u finalu plej-ofa, posle 1:1 u pobedama, pa nije bio na klupi kada je osvojena titula. Te sezone je ekipu doveo i do finala evropskog Kupa Radivoja Koraća.
Uspehe je imao i sa crveno-belim devojkama, a vodio je i Partizan, kao selektor reprezentacije Nemačke, Obale Slonovače ... Poslednjih godina bio je u KSS na funkciji predsednika Komisije za žensku košarku.


Odloženo Bosna - Partizan

Odložen je meč 19. kola Jadranske lige između Bosne i Partizana, koji je bio zakazan za subotu veče. Zbog loših vremenskih uslova, avion iz Beograda nije mogao u petak da sleti u Sarajevo, pa se ekspedicija crno-belih vratila u glavni grad Srbije, a po pravilima regionalnog takmičenja ekipa ne može da putuje na dan odigravanja utakmice. Novi termin biće naknadno određen.

 

VIDEO VESTI
  • 2024 © - vesti online
PRETPLATAx
Da biste citali elektronsko izdanje stampanih Vesti, molimo Vas da se prijavite ili ako niste registrovani da se registrujete. Zatim, u Vasem profilu idite na rubriku Pretplata i popunite formular.
Izadji
Registracija