Subota 28. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
/
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
Nedelja 31.01.2010.
00:00
A

IZ DANA U DAN

 


 


31. januar
- 1995. Pred 45.000 gledalaca na Nacionalnom stadionu reprezentacija Jugoslavije je u polufinalu "Karlsberg kupa" savladali selekciju domaćina Hongkong sa 3:1. "Plave" je u vođstvo doveo Nađ u 20, izjednačio je Čeng u 31, da bi nam pobedu sa dva pogotka, u 42. i 83. minutu doneo Savo Milošević.
1. februar
- 1954. Rođen je Milovan Rajevac, priznati srpski fudbalski trener. Tokom igračke karijere kratko je nosio i dres Crvene zvezde, a kasnije je sedeo na klupi beogradskih crveno-belih, kao pomoćnik Ljupka Petrovića. Vodio je novosadsku Vojvodinu i čačanski Borac, a avgusta 2008. postao je selektor reprezentacije Gane, koja će biti rival Srbiji na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.
2. februar
- 2002. Održana je borba u poluteškoj kategoriji u NjBC, NjBA i IBF verziji između Roj Džons Juniora i Glena Kelija. Džons je slavio nokautom u sedmoj rundi i dokazao da spada među najbolje boksere modernog doba. Pobeda nad Kelijem bila mu je šesta odbrana titule svetskog šampiona.
3. februar
- 1960. Rođen je Joakim Lev, selektor fudbalske reprezentacije Nemačke. Na toj funkciji je zamenio Jirgena Klinsmana, kojem je bio pomoćnik na Mondijalu u Nemačkoj, kad su "panceri" zauzeli treće mesto. Prethodno je najzapaženiji rezultat ostvario na klupi Štutgarta, sa kojim je osvojio Kup Nemačke i bio finalista Kupa pobednika kupova, dok je sa Inzbrukom bio prvak Austrije.
4. februar
- 2001. Rukometna reprezentacija Jugoslavije osvojila je bronzanu medalju na 17. svetskom prvenstvu u Francuskoj. U utakmici za treće mesto "plavi" su ubedljivo savladali Egipat sa 27:17. Najzaslužniji što je selektor Branislav Pokrajac bio bolji od svog kolege na klupi "faraona" Zorana Živkovića bio je kapiten naše selekcije Dragan Škrbić, koji je u ovom susretu postigao devet golova.
5. februar
- 2008. U Beogradu je, u 63. godini, nakon teške bolesti preminuo Zoran -Žota Antonijević, nekadašnji fudbaler i stručnjak, član slavne generacije Crvene zvezde s početka sedamdesetih i potom trener još slavnijeg tima koji je osvojio titulu prvaka Evrope i sveta. Na beogradskoj "Marakani" je proveo čitav svoj vek. Odigrao je 242 utakmice u crveno-belom dresu, osvojio četiri titule i tri Kupa, a zbirku trofeja je uvećao kasnije kao trener. Reprezentativac Jugoslavije bio je osam puta.
6. februar
- 2008. U prvoj utakmici na klupi "orlova" selektor Miroslav Đukić upisao je remi u prijateljskoj utakmici na Gradskom stadionu u Skoplju: Makedonija - Srbija 1:1. Naš državni tim poveo je preko Lazovića u 43, a za izjednačenje se pobrinuo Noveski u 58. minutu.

 

VIDEO VESTI
  • 2024 © - vesti online
PRETPLATAx
Da biste citali elektronsko izdanje stampanih Vesti, molimo Vas da se prijavite ili ako niste registrovani da se registrujete. Zatim, u Vasem profilu idite na rubriku Pretplata i popunite formular.
Izadji
Registracija