Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 18.01.2015.
17:35
mondo.rs A

"Hvala 'grobari', hvala policijo"

Vaterpolo klub Partizan zahvalio se navijačima, policiji, zaposlenima u klubu, novinarima... na tome što je meč protiv Galatasaraja u subotu uveče protekao bez ijedne mrlje.

Beta/AP/B.B./EV
Na zadatku: Navijači Partizana presprekorni na meču protiv Galate
 

Pobeda Vaterpolo kluba Partizan u svakom smislu!

Vaterpolisti Partizana u subotu uveče su na Banjici potukli turski Galasataraj, sa mnogo iskusnijim igračima u svojim redovima, i zabeležili prvi trijumf u ovosezonskoj grupnoj fazi Lige šampiona, posle dva početna poraza.

S obzirom na sve što se dešavalo pred ovaj meč, odlaganje zbog ubistva navijača Crvene zvezde u Istanbulu pred košarkaški duel sa Galatasarajem u Evroligi, potom neizvesnost da li će publici biti dozvoljeno da dođe na Banjicu, najlepša stvar, uz pobedu u bazenu, naravno, jeste to što je sve proteklo bez ijednog incidenta ili mrlje. 

Strahovanja su se pokazala neutemeljenim. Ali, oprez uvek treba da bude prisutan. 

Vaterpolo klub Partizan, stoga je, danas objavio saopštenje, koje bi se pre moglo nazvati pismom zahvalnosti. Navijači su prihvatili apel svih u klubu i ponašali su se kako dolikuje

- Posle jučerašnje uspešne organizacije vaterpolo utakmice Lige šampiona Partizan - Galatasaraj, koja je protekla u fer i korektnoj atmosferi bez ijednog incidenta, Vaterpolo klub Partizan se i ovim putem javno zahvaljuje na pomoći Ministarstvu unutrašnjih poslova, koje je angažovanjem svojih jedinica veoma pomoglo u obezbeđivanju uslova za bezbednost svih učesnika ovog sportskog događaja. Ovim putem se zahvaljujemo i svim predstavnicima medija koji su korektno i profesionalno ispratili dešavanja pre i za vreme utakmice.  Zahvaljujemo se zaposlenim u klubu, koji su učestvovali u organizaciji utakmice i službi obezbeđenja na uspešno obavljenim zadacima - piše u saopštenju.

Deo saopštenja posvećen je navijačima:

- Posebno se zahvaljujemo publici i navijačima koji su se odazvali pozivu kluba i napunili tribine, i korektnim, sportskim i fer navijanjem značajno pomogli da pobedimo u ovoj, za naš klub, rezultatski, veoma značajnoj utakmici. Ističemo i izjavu našeg kapitena Dušana Mandića, koji je, kao i svi igrači, oduševljen fer i korektnim navijanjem navijača, posle utakmice izjavio: 'Navijači su nas doveli do pobede, hvala im.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online