Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 27.07.2014.
23:23
mozzartsport.com A

Gocić: Ispunili zadatak, red na državu!

"Hram vaterpola, ponizili smo ih 12:7, pokazali smo da smo bolji od njih", dodao je Slobodan Nikić.

Živko Gocić, kapiten Srbije, sa pobedničkim peharom
 

Srbija je ponovo najbolja! Suvereni šampion Evrope pokazao je da ima vaterpoliste kojima treba da se ponosi svaki građanin ove zemlje! Ne samo zbog novog zlata, pošto su nas Delfini navikli na uspehe, već zbog toga što su, pre svega - veliki ljudi, lavovi ogromnog srca!

Posle još jednog neverovatnog uspeha u nizu, puleni Dejana Savića nisu skidali osmeh s lica, a u izjavi za Radio-televiziju Srbije rekli su sledeće:
"Posvećujemo pobedu svima koji su usled poplava ostali bez domova. Ovo je za njih i za sve koji nas vole. Pozdrav svima od ekipe", poručio je kapiten Živko Gocić.

Najbolji golman takmičenja, Gojko Pijetlović rekao je da mu je uspeh u Budimpešti "kruna karijere".
"Previše sam pod emocijama, ne znam šta bih rekao, čestitao bih ekipi, odlična ekipa, u finalu smo pružili najbolju partiju do sada".

Dobroćudni div Slobodan Nikić, koji je konstantno imao osmeh na licu, bio je vrlo kratak - ali jasan.
"Hram vaterpola, ponizili smo ih 12:7, pokazali smo da smo bolji od njih".

Duško Pijetlović pamti i ranije uspehe na Margit Sigetu. On je 2006. godine osvojio svetsko zlato sa našom reprezentacijom.
"Da, pre osam godina sam na ovom istom mestu napravio veliki uspeh. Uvek je lepo osvojiti pehar na velikom takmičenju. Držali smo se zajedno i ginuli jedni za druge u najtežim momentima".

Duško Pijetlović u akciji pred golom Mađarske
 

Kapiten Gocić poslao je i poruku i za Vaterpolo savez Srbije i državu:
"Evo, reći ću vam nešto otvoreno. Mi smo uradili ono što je u našoj moći, dajemo sve od sebe, nadam se da će sada i država i Savez stati na malo stabilnije noge. Sada čekamo da vidimo da li će Savez i država uraditi svoje".

Stefan Mitrović je bio jedan od ključnih igrača u ubedljivom trijumfu našeg tima.
"I dalje nismo svesni šta smo uradili. Pobedili Mađare 12:7, posle svih poteškoća koje smo prošli. Ja volim ove momke i već sam mnogo puta rekao da mi je najveća čast i najveće dostignuće što se nalazim među njima. Ginuli smo jedni za druge, to ćemo raditi i ponovo", zaključio je on.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online