Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 07.04.2014.
13:35
Beta A

Vujasinović: Protiv Radničkog šansu dobijaju mlađi igrači

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović rekao je danas da predstojeća utakmica protiv Radničkog iz Kragujevca u Ligi šampiona neće imati posebni takmičarski značaj i da će šansu pružiti mlađim igračima.

Vladimir Vujasinović
 

"Izborili smo plasman na završni turnir u Barseloni i to je ogroman uspeh ekipe. Odlučio sam da protiv Radničkog pružim šansu mlađim igračima. Nas rezultat u ovoj utakmici ne interesuje mnogo, jer iako postoji šansa da budemo drugi na kraju grupne faze, to će biti jako teško i ne razmišljamo o tome", rekao je Vujasinović na
konferenciji za novinare u Beogradu.

Vaterpolisti Partizana u sredu od 19 sati na plivalištu na Banjici igraju protiv Radničkog iz Kragujevca, utakmicu devetog kola Grupe B u Ligi šampiona. Posle osam kola Radnički je ostvario svih osam pobeda i prvi je na tabeli, dok je Partizan treći sa pet pobeda i tri poraza i obe ekipe su se plasirale na završni turnir u Barseloni.

"Mene u tom meču interesuje igra, ponašanje i zalaganje moje ekipe i to je sve što od njih tražim da prikažu", rekao je Vujasinović i dodao da u predstojećoj utakmici neće igrati Miloš Ćuk, Uroš Čučković, Ivan Rackov i Nikola Tomašević.

Vujasinović je rekao da je igračima najpotrebnija podrška navijača jer u odnosu na prethodne godine, ekipa to ove sezone najviše zaslužuje.

"Želim mnogo navijača na plivalištu, jer mislim da mladi igrači to u ovom trenutku najviše zaslužuju. Najpotrebnija nam je podrška, više nego ikad i treba nam neverovatno navijanje na tribinama", rekao je on.

U sastavu će biti dvojica mladih igrača Banjice Draško Gogov i Mihajlo Repanović.

"Drago mi je što Mihajlo i ja imamo šansu da nastupimo u Ligi šampiona. Nadam se da će ova utakmica biti prva u nizu od mnogobrojnih evropskih u kojima ćemo igrati", rekao je Gogov.

Repanović je rekao da njegova ekipa dobro poznaje Radnički.

"Mi i imamo i nemamo tremu... Protiv Radničkog smo igrali ove sezone i znamo kakva su ekipa", rekao je Repanović.

Sportski direktor Partizana Mirko Bradajić rekao je da klub nije imao nikakve veće izdatke, osim obezbeđivanja sudija i delegata, pošto je Radnički obezbedio smeštaj u Beogradu. On je istakao da je situacija u prilivu finansijskih sredstava u klub i dalje nepromenjena.

"Snalazimo se kako znamo i umemo, nadamo se da ćemo do završnog turnira u Barseloni dobiti finansijska sredstva. Radujem se što smo u ovakvoj situaciji uspeli da obezbedimo učešće na završnom turniru", rekao je on.

Ulaznice za utakmicu prodaju se po ceni od 250 dinara za tribine i 500 za parter.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online