Sreda 26. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 06.09.2010.
14:07
Vestionline A

Troicki: Dođite u Arenu da pišemo istoriju

Srpski teniser Viktor Troicki pozvao je sve ljubitelje ovog sporta da od 17. do 19. septembra budu u beogradskoj Areni i podrže ekipu u istorijskom duelu polufinala Dejvis kupa protiv Češke.

Žele ovogodišnju "salataru" - Viktor, Novak, Janko i Nenad

"Pred nama je veliki zadatak, malo je reći istorijski meč. Nakon 18 godina ponovo smo u polufinalu Svetske grupe, prvi put pod imenom Srbija. Realno, gledajući naše snage i snage ostalih selekcija, mi smo tim koji može svakoga da pobedi. Ostale su još dve prepreke do titule. Slede Česi koji su sami rekli da smo mi favoriti u ovom meču. Ipak treba biti maksimalno oprezan, ozbiljan, hrabar i odlučan da iz bitke izađeš sa osmehom na licu. Neće nam biti lako jer Česi imaju sjajan tim, na čelu su sedmim teniserom sveta Tomasom Berdihom. Tu je Radek Štepanek, uvek raspložen da ide preko svih svojih mogućnosti i granica kada igra za nacionalni tim. Imaju i dubl majstora Dlouhija, petog dubl igrača sveta. Sve ovo govori koliko su Česi jedan težak i kompaktan protivnik", rekao je Troicki.

Češka je na rang listi nacija Svetske teniske federacije trenutno na visokoj drugoj poziciji, ispred je jedino Španija. "Orlovi" zauzimaju šesto mesto. Bez obzira što Srbija, na čelu sa Novakom Đokovićem, ima tim za respekt podrška navijača će im biti prekopotrebna.

"Srbija na čelu sa Novakom, Zimonjićem, Jankom i mojom malenkošću je svakako tim koji sve reprezentacije respektuju i znaju da posao protiv nas nije ni malo lak, da smo sila koju nije lako savladati. Nama će sigurno biti potrebna maksimalna podrška publike. Pozivam sve ljubitelje tenisa u Srbiji, da dođu i ispune Arenu, da nam pomognu u pisanju nove istorije, da budu naš igrač više na terenu, to nam je zaista neophodno. Puna Arena će nam dati krila da prepreku pod imenom češka preletimo i odemo u samu završnicu, u borbu za "salataru", rekao je Troicki koji je za DK reprezentaciju debitovao u Moskvi 2008.

Trenutno 47. igrač sveta do sada je zabeležio sedam pobeda i četiri poraza sa nacionalni tim. On se vratio u Beograd posle poraza u prvom kolu US Opena od kolege iz DK tima, Novaka Đokovića sa 3:2.

"Već sad sam spreman za susret sa Česima, a očekujem da ću u istoj formi nastaviti i takmičenja nakon DK, kada se selimo na azijsku turneju gde mi je cilj da napravim dobar plasman. Prostora za rezultatski napredak ima puno i cilj mi je da to iskoristim na najbolji mogući način", zaključio je Troicki koji će sa drugovima iz reprezentacije, 13. septembra krenuti sa pripremama u beogradskoj Areni za meč sa Česima.

Cena kompleta karata za sektor 400 (za tri dana takmičenja) iznosi 1000 dinara, dok cena pojedinačne karte za prvi dan takmičenja iznosi 400 dinara, za drugi dan 300 dinara, za treći dan 400 dinara.

Cena kompleta karata (svi sektori osim sektora 400, za tri dana takmičenja) iznosi 3000 dinara, dok cena pojedinačne karte za prvi dan takmičenja iznosi 1200 dinara, za drugi dan 900 dinara, a za treći dan 1200 dinara.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online