Sreda 26. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 27.08.2010.
03:12
Blic A

Teniserka u ''Plejboju''

Karolina Jovanović, talentovana teniserka iz Niša, fotografisala se za septembarsko izdanje muškog magazina ''Plejboj“. ''Ovo je prvi put da se slikam za muški magazin. Zvali su me za neke druge časopise, ali se meni jedino ‘Plejboj’ svideo“, kaže Karolina za ''Blic“.

Nada se povratku u teniske vode: Karolina Jovanović

Karolina se nada da će joj medijska pažnja pomoći da se vrati tenisu.

- Ekipa je veoma profesionalna, svi su bili fenomenalni prema meni, a i odlično smo se proveli na „Plejboj“ žurkama u Srbiji i Crnoj Gori. Slikao me je Nenad Marjanović. To je velika čast. Fotografije su profesionalne i veoma sam zadovoljna kako je sve ispalo. Slikala sam se gola, ali mi se neki delovi nisu videli - kaže Karolina.


Mlada teniserka ističe da su joj mama Marina, sestra Bojana i dečko bili najveća podrška.


- Dečko je fenomenalno reagovao. Mama me je ohrabrila zajedno sa mojom sestrom Bojanom. Ma svi su me podržali, i moji drugovi, ama baš svi oko mene.
Karolina ističe da se njena mama Marina oduševila kada je videla fotografije.


- Moja mama je rekla da su super. Rekla mi je da sam mlada i lepa i da to treba i da pokažem - priča Karolina i ističe da ne mari za zlurade komentare okoline.


- Kao i u svakom poslu, i u ovom ima negativnih i pozitivnih komentara. Ne marim za negativne komentare. Živimo u maloj sredini, Srbija nije Amerika. U svetu su se sve poznate, lepe žene slikale za ''Plejboj“. Ja znam ko sam i šta sam i ne zanima me ništa dalje od toga.


Karolina je pre nekoliko godina imala pauzu u teniskoj karijeri zbog povrede, a tada je i izgubila sponzore.


- Pre tri godine sam imala povredu kolena zbog koje nisam mogla da igram. Tada sam izgubila sve sponzore. Nadam se da će mi ove slike pomoći da nađem sponzore, ističe Karolina koja je počela da igra tenis kada je imala samo četiri godine.

Petak 27.08.2010. 20:06
Stvarno je u zavidnoj kondiciji lepo izgleda ali posto je posao sa tenisom propao moze da nastavi sa filmom....doduse sa snimanjem porno filmova jer je za to u perfektnoj kondiciji sada i bice jos nekoliko godina...ima bujne grudi i ok zadnjicu taman sto se trazi za film...uspece u tome...hehe...da budemo iskreni ima mnogo lepsih,zgodnijih i pametnijih devojaka..ovo je cist primer majmunice koja je otegla sise i pokazala celulitno dupe posle neuspele karijere pa eto na ovaj nacin da dodje do izrazaja...sacuvaj nas Boze koliko je samo moral u eroziji i krizi..u tekstu se navodi da ima porsku...podrsku u cemu...u necemu sto bi trebalo da bude sveta tajna...ili...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online