Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 26.05.2017.
16:57
Vestionline, sportklub.rs A

Đoković otkrio kako je došlo do saradnje sa Agasijem

Novak Đoković je tražio veliko ime - i našao ga je u Andreu Agasiju. Drugi reket planete rekao je pred start Rolan Garosa da je u legendarnom Amerikancu dobio novu inspiraciju.

Reuters
Krenula je, nadamo se, berićetna saradnja: Andre Agasi i Novak Đoković

- Imam osećaj kao da sam otvorio novo poglavlje. Kao da je promena koju sam napravio u poslednje četiri nedelje, kada sam se odvojio od tima sa kojim sam bio deset godina, donela novu energiju. Osećam se uzbuđeno. Osećam kao da sam napravio pravu stvar jer sam se mučio u poslednjih šest meseci. Osetio sam kao da je i meni i mom timu potrebna promena. Sada se osećam mnogo bolje na terenu - rekao je Đoković, prenosi sportklub.rs.

Novak je oduševljen početkom saradnje sa osmostrukim osvajačem Grend slema.

-  Tokom turnira u Madridu i Rimu razgovarao sam sa Andreom telefonom, na neki način smo pripremali mečeve i analizirali ih. To nam je omogućilo da se upoznamo i posebno njemu da vidi kako ja razmišljam. Bilo mi je veoma drago kada je prihvatio da dođe u Pariz i provede neko vreme sa mnom. u četvrtak smo odradili prvi trening i posle toga smo imali veoma dugačak razgovor. Iako je tek prvi dan, imao sam osećaj kao da se poznajemo dugo. Veoma brzo smo kliknuli i povezali se.

Naš as kaže da može mnogo da nauči od Agasija.

- On je neko ko me mnogo inspiriše. Osetio sam da mi je potrebna inspiracija, neko ko zna tačno kroz šta prolazim. On je bio u mojim cipelama ranije. Možemo da se poistovetimo na mnogo različitih načina. Za mene je to sjajna prilika da učim, da steknem novo iskustvo. Nadamo se da će saradnja doneti i dobre rezultate.

Da li je trebalo mnogo da ga nagovara, Novak kaže:

- Nisam mu rekao ništa posebno da ga nagovorim. Saradnja je počela kada sam ja zatražio njegov broj telefona da mu zahvalim jer je uvek govorio veoma lepo o meni u medijima kada ga god neko pita, uvek je govorio lepo o meni i mojoj igri. Čak i pre nego što sam postavo prvi na svetu i počeo da osvajam sve trofeje. U poslednje vreme nisam bio toliko uspešan, mnogi su me kritikovali, a on je bio jedan od retkih koji je stao na moju stranu i podržao me. Želeo sam da mu se zahvalim na tome, ispostavilo se da je razgovor bio dugačak i tako je sve počelo. Sve je bilo na njemu. Ja nisam žurio sa novim trenerom jer verujem u sebe. Andre je savršen za mene u svakom smislu - zaključio je Đoković.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online