Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 12.11.2015.
10:47
Vestionline, b92.net A

Rafa: Kako pobediti Novaka? Nikako, nemoguće je...

Novaka Đokovića je trenutno nemoguće pobediti, ali nikad se ne zna kada to može da se promeni, ističe peti igrač sveta Rafael Nadal.

Reuters
Iskreno: Rafael Nadal

"Bik sa Majorke" je pred Završni Masters u Londonu otkrio da neće odmah otputovati u prestonicu Velike Britanije, već će otići na pecanje kako bi se opustio.

Španac je naveo da se Novak nalazi u neverovatnoj formi i da se činilo da ga je nemoguće pobediti.

- Može li neko može da pobedi Đokovića? Do sada se činilo da je to nemoguće, ali nikada ne znate - rekao je Nadal.

Titulu u Londonu ne obećava, ali ne krije optimizam pred put na Ostrvo.

- Da su me početkom godine pitali šta bi za mene bio dobar rezultat u Londonu, rekao bih samo da budem tamo. Sada su se stvari promenile. Ne kažem da mogu da pobedim, jer sam prošlih godina dolazio u mnogo boljem stanju, a nisam uspevao. Ove godine će biti još teže, ali barem sam ubeđen da mogu da se takmičim i dajem sve od sebe - dodao je Španac.

Rafa je posle očajnog starta sezone uspeo da povrati mentalnu stabilnost u poslednjih nekoliko meseci.

- Nervoza je prošla, sada mogu da se borim i pravim preokrete. Mentalna snaga nije nestala, samo nisam mogao da je koristim u prvim mesecima sezone, ali sada je to opet moguće. Zadovoljan sam kako stvari idu u poslednjem delu sezone. Ne mislim da sam dovoljno dobar da ne prihvatim probleme sa kojima sam se suočavao ove sezone. Nastaviću da treniram kao što sam oduvek radio - zaključio je Nadal.

Završni Masters u Londonu igra se u „O2 Areni“ od 15. do 22. novembra, a igrači će se takmičiti u dve grupe po raund robin sistemu (svako sa svakim). Po dvojica najboljih ići će u polufinale, a pobednici tih mečeva boriće se za titulu. 

Zahvaljujući trenutnom plasmanu mogli bismo da u istoj grupi vidimo tri najveće aktivne legende "belog sporta" -  Novaka Đokovića, Rodžera Federera i Rafaela Nadala

Trofej u glavnom gradu Engleske brani Đoković koji je trijumfovao na prethodna tri takmičenja. Prošle godine finale nije ni odigrano jer je Federer odustao pre susreta zbog povrede leđa. 

Nagradni fond ove godine iznosi 7.000.000 dolara, ali će, kao što je to bio slučaj i do sada, svaka pobeda biti premirana.

POVEZANE VESTI

AUSTRALIJAN OPEN 2019. Ajmo, Nole, deca te vole! (VIDEO)
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online