Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 09.02.2015.
14:21
Beta A

Krunićeva: Ana i Jelena bi mnogo značile, ali...

Teniska reprezentativka Srbije, Aleksandra Krunić rekla je da bi nastupi Ane Ivanović i Jelene Janković značili mnogo za reprezentaciju a FED kup, ali da su u Budimpešti mlade reprezentativke Srbije pokazale da mogu i bez iskusnih koleginica.

Fonet/A. K.
Odlična u Budimpešti: Aleksandra Krunić

- One su dva bivša broja jedan i naravno da znače. Ana i Jelena kada god su igrale za reprezentaciju davale su svoj maksimum... Igračice koje su u samom vrhu svetskog tenisa kada izađu na teren protiv teniserki koje su oko 200. mesta samom pojavom rešavaju pola posla.
Međutim, mislim i da smo mi dokazale da možemo i ovako da budemo konkurentne, da možemo protiv najboljih ekipa - rekla je Krunić u novinarima u Beogradu. 

Teniserke Srbije plasirale su se u subotu u plej-of za popunu Druge Svetske grupe, pošto su u finalu Prve grupe Evro-afričke zone u Budimpešti pobedile Hrvatsku sa 2:0. 

- Krivo mi je što smo se sastale sa njima u finalu, jer bih više volela da smo mogle zajedno slavimo te večeri. Naravno, ako moram da biram između nas i njih, biram nas. U Mađarskoj smo pokazale da smo složna i dobra ekipa. Čestitam celom timu, a pogotovo Ivani Jorović, jer ona je debitant, a ja sam bila skeptična... Nadam se da ćemo u poprilično istom timu nastaviti dalje. takmičenje u FED kupu - kazala je Krunićeva. 

Reprezentativka Ivana Jorović kazala je da su joj tokom mečeva izuzetno bili korisni saveti selektorke. 

Vesti - K. Marković
Zablistala: Ivana Jorović

- Ovo je odlično iskustvo za mene. Na terenu sam uvek davala sve od sebe, igrala sam svoju igru, a uz to su mi mnogo pomogli saveti Taše (Ječmenice Jevtić). Želim da istaknem koliko su igre Aleksandre Krunić bitne za nas. Zahvaljujući njoj ne bismo prošli dalje...
Ostavila je srce na terenu i hvala joj - rekla je Jorovićeva. 

Selektorka teniske reprezentacije Srbije Tatjana Ječmenica Jevtić ponovila je da je plasman ekipe u plej-of za popunu Druge Svetske grupe veliki uspeh. 

- Čestitam devojkama na izvanrednoj igri, rezultatu, lavovskoj borbi. Ovo je nova generacija, mlada ekipa i sigurna sam da je blistava budućnost pred njimaAtmosfera je bila odlična, tim je bio vrlo složan i koncentrisan na ostvarenje našeg cilja. Mislim da je nama
mesto u Svetskoj grupi", rekla je Ječmenica Jevtić. 

Ona je dodala da će Srbija u plej-ofu nastupiti u najjačem sastavu, ali da je rano govoriti ko će biti u njemu. Teniserke Srbije su na turniru FED kupa u Budimpešti ostvarile sve tri pobede, protiv Austrije, Mađarske i Hrvatske. Mečevi plej-ofa za popunu Druge Svetske grupe igraju se 18. i 19. aprila. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online