Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 10.01.2014.
15:20
novakdjokovic.com A

Novak promoter japanskog brenda SEIKO

Od petka, 10. januara, Novak je i zvanično novi promoter kompanije Seiko, poznatog japanskog proizvođača satova, objavljeno je na njegovom zvaničnom sajtu.


Novak Đoković
 

“Radujemo se što se Novak odlučio za partnerstvo sa Seikom. Biće nam čast i zadovoljstvo da sarađujemo sa njim u naredne tri godine. Divimo se Novaku kao igraču, ali ga poštujemo i kao osobu koja ima bogat spektar interesovanja i veoma raznovrstan način života”, navodi se u saopštenju.


“Mi ne možemo pomoći Novaku da pobeđuje u teniskim mečevima, ali mu možemo pomoći da upravlja vremenom u svakom aspektu svog života. Kreirali smo seriju satova koje će Novak nositi u 2014. godini u zavisnosti od prilike u kojoj se nalazi. Na terenu će nositi sat iz naše hronografske Sportura kolekcije. Uveče će nositi Premier Kinetic Perpetual sat. Kada je daleko od tenisa i uživa u strastima avanturističkih sportova, pripremili smo za njega Divers sat. I za kraj, najvažnije za nas i Novaka, na putovanjima će nositi Astron GPS solarni sat koji koristi GPS mrežu i moć svetlosti da se automatski prilagodi vremenskoj zoni u kojoj se nalazi.”


Iz Seikoa ističu da su u Novaku prepoznali nekoga ko deli identične ciljeve.

“U Novaku vidimo nekoga ko deli sve naše težnje – da bude najbolji i da bude neko ko je odlučan da održi svoj status lidera. Kao i Seiko, i Novak želi da sve dovede do perfekcije i bude korak ispred svih.”


Tokom trogodišnjeg partnerstva Seiko će takođe pružati značajnu finansijsku podršku aktivnostima Novak Đoković Fondacije, kao i pomoć u promovisanju Fondacije širom sveta. Za tu priliku kreirana je kolekciju satova koja će se prodavati po pristupačnim cenama u okviru brenda Lorus. Ovi satovi biće dostupni u specijalnim prodavnicama satova širom sveta počev od juna 2014. godine.


Od svog osnivanja 1881. godine, Seiko je doprinosio društvu sa svakim svojim revolucionarnim otkrićem - počevši od proizvodnje prvog ručnog sata u Japanu 1913. godine, kao i kreiranjem prvog na svetu kvarcnog sata 1969. godine.


Seiko je, takođe, bio zvanični merilac vremena na mnogim međunarodnim sportskim takmičenjima još od Olimpijade u Tokiju 1964. godine.


2001. godine u cilju bolje ponude atraktivnih proizvoda potrošačima širom sveta, Seiko odeljenje za proizvodnju satova je postalo nezavisna kompanija, Seiko Watch Corporation.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online