Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 12.09.2013.
14:18
BETA A

Đoković: Umoran sam, ali jedva čekam da počne meč

Prvi teniser sveta Novak Đoković rekao je danas da reprezentativci Srbije ne smeju da potcene Kanadu, u polufinalu Svetske grupe Dejvis kupa i da mečeve dočekuje umoran, ali veoma motivisan.

Uvek motivisan kad igra za Srbiju: Novak Đoković i Vasek Pospišil
 

Srbija i Kanada će od 13. do 15. septembra u Beogradskoj areni igrati u polufinalu Svetske grupe Dejvis kupa.

Meč Đokovića i 41. tenisera sveta Vaseka Pospišila počinje sutra od 16 sati u Beogradskoj areni, a nakon toga na teren izlaze Janko Tipsarević i Miloš Raonić.

"Kanadu ne smemo potcenjivati, imaju dobar tim, motivisani su. Ove godine u Dejvis kupu napravili su dobre rezultate, šta više pobedili su Španiju. Umoran sam, ali sam zdrav. Kada igrate za svoju državu, mnogo ste više motivisani i radujem se duelu", rekao je Đoković na konferenciji za novinare u Beogradskoj areni.

Đoković je juče doputovao u Beograd iz Njujorka, gde je igrao u finalu Ju Es opena i posle četiri seta izgubio od Španca Rafaela Nadala.

"Mislim da mi ide u korist što meč počinje u 16.00, veliku snagu možemo da pronađemo u publici i nadam se da će Arena biti puna. Nije prvi put da sam u ovakvoj situaciji, da imam samo dva dana da se priviknem na podlogu i novu vremensku zonu", rekao je on.

"U istoj situaciji sam bio 2010. i 2011. godini, jedino što sam 2011. godine bio povređen i brzo sam se zamorio u meču sa (Huanom Martinom) Del Potrom", dodao je prvi teniser sveta.

U subotu od 16 sati na programu je meč dublova u kome igraju Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac protiv Danijela Nestora i Vaseka Pospišila. Poslednjeg dana takmičenja, u nedelju od 14 sati, na teren izlaze Novak Đoković i Miloš Raonić, a posle njih igraju Janko Tipsarević i Vasek Pospišil.

Srpski teniser Janko Tipsarević rekao je da se nada da će, posle tri poraza, ovoga puta biti uspešniji u duelu sa 11. teniserom sveta, Milošem Raonićem i da je važno da umiri njegov servis.

"Sa Raonićem sam do sada igrao tri puta i nisam bio uspešan, nadam se da će ovaj put biti drugačije. Sva tri meča smo igrali na brzim podlogama i na otvorenom, ali ovoga puta igramo na sljaci i u Areni, verujem da će to ići u moju korist", rekao je 23. teniser sveta Tipsarević.

"Najbitnije je u duelu sa Raonićem da mu umirim servis, pošto znate da je on jedan o najboljih servera na svetu", dodao je on.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online