Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 11.09.2013.
11:45
mozzartsport.com A

Fondacija Novaka Đokovića prikupila 2,5 miliona dolara za decu u Srbiji!

Na humanitarnoj gala svečanosti u Njujorku gosti našeg teniskog asa su bile mnoge poznate ličnosti iz sveta biznisa, mode, filma...

Domaćini dobrotvorne večeri: Novak Đoković i Jelena Ristić
 

As na terenu, ljudina van njega. Ni nepuna 24 časa posle iscpljujućeg finala US Opena protiv Rafaela Nadala, Novak Đoković je iz patika uskočio u cipele i odelo i na gala večeri svoje fondacije u Njujorku okupio svetske zvezde kako bi prikupio novac za decu u Srbiji.


Najbolji srpski sportista i njegova devojka Jelena Ristić koja predsedava fondacijom su bili domaćini treće dobrotvorne večeri čiji je cilj bilo prikupljanje sredstava za pomoć programima ranog razvoja i obrazovanja u Srbiji. I može se reći da napravili sjajan posao, pošto je sakupljeno 2,5 miliona dolara. Podsetimo da je na prethodne dve humanitrane gala večeri, održane u Njujorku prošle godine i u Londonu pre par meseci, ukupno sakupljeno 2,8 miliona dolara.


Učesnici gala večeri su bile mnog poznate ličnosti iz sveta mode, biznisa, filma… Novakovom pozivu su se odazvali Robert De Niro, Naomi Kempbel, Dona Karan, Tomi Dei Hilfiger, filmski producent Milutin Getsbi, Džon Mekinro.


Specijalni gost večeri bio je motivacioni govornik Nik Vujičić.
“Ono što mi pokušavamo da uradimo sa fondacijom jeste da pomognemo svest u Srbiji o predškolskom obrazovanju i pokušamo da obezbedimo deci pristup svim sportskim aktivnostima, boljoj ishrani i obrazovanju “, rekao je Đoković i dodao:
“Ovo je prvi događaj u Njujorku tako da smo svi uzbuđeni zbog toga. U saradnji sa UNICEF-om mi pokušavamo da postignemo mnogo, da donesemo sreću i radost mnogoj deci.”


Zlatni donator fondacije bio je ”Uniklo”, inače Novakov sponzor sportske opreme. Fondacija Novaka Đokovića osnovana je 2007. godine i sve do februara 2012. godine funkcionisala je pod imenom ”Novak fond”, čija je misija da olakša patnju dece, pogotovo u Novakovoj rodnoj Srbiji.

POVEZANE VESTI

Sreda 11.09.2013. 19:19
Novak je najvece blago Srbije! SVAKA MU CAST I HVALA!!! SVE STO JE URADIO I RADI ZA SRPSKI NAROD JE OD NEPROCJENJIVOG ZNACAJA!!!
Sreda 11.09.2013. 13:27
"ge poznate face iz sveta biznisa, mode, filma…" Gospodo urednici. U "prdgovoru" da vam kazem da sam intenzivan konzument vasih informacija i ucesnica u komentarima najrazlicitijih tema i da osecam obavezu da veoma zustro prekorim urednistvo i moderatore ovih stranica, NE SMETE dozvoliti jezicke uljeze, trojance, unakazene reci i recenica na vasim stranicama . Narpcitp ako one dolaze iz vasih pera. OVO se granici sa jezickimm cunamije, Odakle vam ta hrabrosta da n upotrebite rec "FACA". Gospode ne cita i ne koristi vase stranice populacija tipa Ekrem , Karleusa, Goca, Ceca, Jeca, Sneki, ...... Osim toga to je i uvreda za gospodu koja su prisustvovala tom humanom cinu. Pa se tako nalazi u
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online