Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 10.09.2013.
13:07
BETA A

Obradović: Dočekujemo Kanadu u dobroj atmosferi

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović rekao je danas da je zadovoljan početkom priprema za polufinalni duel sa Kanadom u Beogradu.

Bogdan Obradović i Miloš Raonić

"Izuzetno sam zadovoljan početkom priprema. Teren je fantaštično pripremljen i igrači rade punom parom. Vredno smo trenirali do sada i potrudićemo se da i narednim danima bude tako. U dobroj atmosferi dočekujemo Kanadu", rekao je Obradović novinarima u Beogradskoj areni.

Srbija će od 13. do 15. septembra u Beogradskoj areni dočekati Kanadu u polufinalu Dejvis kupa. Srpski teniser Janko Tipsarević rekao je da mu se povratilo
samopuzdanje u igri i dodao da veruje u dobar rezultat protiv Kanade.

"Od turnira u Sinsinatiju mnogo se bolje osećam na terenu. Povratilo mi se samopuzdanje i mnogo bolje igram. Od tog turnira zaista vise sebe ulažem i pokazujem da želim pobedu, igram agresivnije. Verujem da ću se tako vratiti u vrh, kao i da će Srbija zabeležiti dobar rezultat protiv Kanade", kazao je Tipsarević.

Teniskoj reprezentaciji Srbije sutra uveče trebalo bi da se pridruži najbolje rangirani teniser sveta Novak Đoković, koji je morao da odloži svoj dolazak zbog sinoćneg duela protiv Španca Rafalea Nadalu u finalu Otvorenog prvenstva SAD. Đoković je u tom meču poražen od Nadala sa 3:1, a njegovi saigrači iz reprezentacije rekli su da im je žao što najbolji teniser sveta nije osvojio titulu na Ju-Es Openu.

"Ceo tim je sinoć gledao taj meč protiv Nadala i jutrošnji trening je ispaštao zbog toga. Krivo nam je što Đoković nije pobedio, ali svi smo znali da će biti neizvestan meč. Sa njima dvojicom nikada se ne zna kakv će rezultat biti. Novak je imao manjak samopuzdanja i mislim da je to presudilo", kazao je Tipsarević.

Selektor Obradović kazao je da će Đoković dobiti odmor po povratku u Srbiju.

"U par navrata Đoković mi je rekao da mu je čast što nastupa za reprezentaciju. Videćemo kako se oseća, mada je on već i navikao na to. On je sam izabrao da igra za nacionalni tim i zna da to donosi obaveze, ali bez obzira na sve dobiće zasluženi odmor", kazao je Obradović.

Srpski teniser Ilija Bozoljac rekao je da bi želeo da zaigra u duelu protiv Kanade, ali da će konačnu odluku doneti selektor Obradović.

"Selektor je tu da napravi tim, a ja bih svakako želeo da igram. Osećam se dobro, verujem da sam napredovao i atmosfera u ekipi je super", kazao je Bozoljac.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online