Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 11.08.2013.
04:45
Vestionline A

Montreal: Nadal zaustavio Đokovića

Srpski as Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale "Rodžers kupa" u Montrealu. Rafael Nadal pobedio je prvog reketa sveta 2:1 (6:4, 4:6, 7:6) posle dva i po sata rovovske bitke u kojoj je više koncetracije u taj-brejku imao Španac koji će za titulu da se bori sa domaćim teniserom Milošem Raonićem.

Stao u taj-brejku: Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale turnira u Montrealu
 

Kao što se i očekivalo, dvojica verovatno najboljih igrača današnjice prikazali su atomski tenis, koji je u pojedinim trenucima dovodio do delirujuma publiku u Montrealu. Meč je odlučen u taj-brejku u kojem je Nadal igrao bez greške. Poveo je 3:0 što je slomilo Đokovića, koji je u naredna tri poena napravio greške. Činilo se da će španski as prvi put u karijeri da pobedi Noleta sa nulom u taj-brejku. Međutim, Srbin je uspeo da osvoji naredna dva poena, ali to nije bilo dovoljno za preokret jer je Nadal iskoristio treću meč loptu.

Incident: Rafa pogodio Noleta lopticom u lice

U petom gemu trećeg seta desio se mali incident kada je Nadal pri izlasku na mrežu pogodio Noleta lopticom u lice. Iako je imao ceo teren na raspolaganju, nesportski je gađao našeg asa. Udarac je bio veoma jak. Španac se izvinio, u prvi mah Đoković nije prihvatio izvinjenje, ali je po završetku meča nesporazum između njih dvojice razrešen stiskom ruke.

U trećem setu nije bilo brejka. Bliži oduzimanju servisa protivnika bio je Nadal pri rezultatu 4:3 kada je imao dve lopte za vođstvo od 5:3. Međutim, Novak je uspeo da se vrati i uvede meč u taj-brejk, koji nije uspeo da osvoji.

Bolje je meč počeo Nadal, koji je brejkovao Novaka već u prvom gemu. U prvom setu Novak je imao, za njega nekarakterističnih, pet duplih servis grešaka. Posle drugog brejka činilo se da će Nadal lako da dobije prvi set, ali je Đoković vratio jedan brejk, ali nije uspeo da uvede set u neizvesnu završnicu.

U drugom setu, Đoković je pri vođstvu 4:3 gubio 40:0 na Nadalov servis, ali je uspeo da dobije narednih pet poena, povede 5:3 i na svoj servis izjednači rezultat na 1:1 u setovima. Ipak, u trećem setu više nerava i koncetracije imao je Španac.

Novak Đoković i ovaj put imao je veliku podršku naših zemljaka, koji su ga zdušno bodrili tokom celog meča. U pauzama između poena sa tribina u Montrealu odjekivalo je "Nole, Nole".

POVEZANE VESTI

Nedelja 11.08.2013. 08:37
Na žalost realno.
Nedelja 11.08.2013. 11:33
GOTOV JE !!!
Nedelja 11.08.2013. 14:34
Od Djokovica ce na kraju ostat samo Djoko.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online