Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 26.06.2013.
03:37 >> 15:51h
P. Bajić - Vesti A

Spremite se za bogatu tenisku sredu na Vimbldonu: Na terenu Viktor, Ana, Jelena, Vesna i Bojana

Petoro srpskih predstavnika se nalazi u rasporedu Vimbldona za sredu.

 Viktor Troicki će prvi na teren od srpskih predstavnika u sredu
 

Drugog dana takmičenja na terenu je bio jedino Novak Đoković, koji se bez većih problema plasirao u drugo kolo, a naša zemlja je tako zadržala najbolji mogući učinak, imajući u vidu da su prvog dana prošle sve četiri Srpkinje, kao i Viktor Troicki u srpskom duelu.

Upravo Troicki ima dvostruki program u sredu, pošto ga u 12.30 časova na Terenu 10 očekuje duel drugog kola singla protiv Rusa Andreja Kuznjecova, što će biti okršaj 44. protiv 78. tenisera sveta. Potom, u poslednjem meču dana na Terenu 14 (program počinje u 12.30, a prethodno će biti odigrana dva ženska i jedan muški singl), u paru sa Australijancem Bernardom Tomićem igraće protiv Bugarina Grigora Dimitrova i Danca Frederika Nilsena, koji je branilac titule (saigrač mu je bio Britanac Džonatan Marej).

Srbi u sredu na Vimbldonu

 

Drugo kolo ženskog singla:

Ana Ivanović - Judžin Bušar (Kanada)

Jelena Janković - Vesna Dolonc

Bojana Jovanovski - Kirsten Flipkens (Belgija)

 

Drugo kolo muškog singla:

Viktor Troicki - Andrej Kuznjecov (Rusija)

 

Prvo kolo muškog dubla:

Viktor Troicki/Bernard Tomić (Australija) - Grigor Dimitrov (Bugarska)/Frederik Nilsen (Danska)

Posle duela Poljaka Jiržija Janoviča, 24. nosioca i Čeha Radeka Štepaneka, koji počinje u 12.30 časova, na Teren 12 će izaći Ana Ivanović, 12. nosilac i Kanađanka Judžin Bušar, koja je 66. na WTA rang - listi.

Naknadno će biti određen teren na kojem će biti odigran duel Srpkinja - Jelene Janković, 16. nosioca i Vesne Dolonc, koja je 97. na svetskoj listi teniserki, ali se zna da neće početi pre 18 časova.

Slična situacija je i kada je reč o Bojani Jovanovski, koja je 39. na svetu i Belgijanki Kirsten Flipkens, 20. nosiocu, a razlika je u tome što taj duel neće početi pre 18.30 časova. Ove teniserke su se do sada sastale tri puta, a Belgijanka vodi sa 2:1 u pobedama, pošto je bila uspešnija u Seulu 2010. i u Hobartu ove godine, dok je Bojana slavila u duelu Fed kupa u Šarlroi 2012.

A, najveća senzacija dosadašnjeg toka sezone, Belgijanac Stiv Darsis, o čijoj pobedi nad Špancem Rafaelom Nadalom je upitan juče i Novak Đoković, sastaće se sa Poljakom Lukašom Kubotom u poslednjem duelu na Terenu 17 (program počinje u 12.30, a prvo će biti odigrana dva meča u ženskom singlu).

Takođe, na teren će i Endi Marej, Rodžer Federer, Žo - Vilfred Conga, Viktorija Azarenka, Marija Šarapova... Kompletan raspored možete da pogledate ovde.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online