Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 08.05.2013.
12:28
Vestionline, B92 A

Đoković: Ne razumem publiku u Madridu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković neočekivano je završio nastup na Mastersu u Madridu u drugom kolu, a pored poraza Đoković je u prestonici Španije morao da se nosi i sa publikom.

Zaslužen poraz - Novak Đoković

Novak Đoković je poražen na startu Madrida od Bugarina Grigora Dimitrova u tri seta, a domaći gledaoci su tokom tri sata borbe često zviždali našem teniseru.

"U prvom setu prilikom svake tesne odluke, kad god sam išao da pogledam gde je pala lopta i dolazio i sudija, zviždali su mi. Ne vidim koji je rezlog za to. Nisam radio ništa loše", rekao je Đoković.

"Ne razumem zašto su se okrenuli protiv mene, koji je razlog, ali kako je tako je. Ja sam profesionalac, nije mi se dogodilo ovo prvi put", dodao je srpski teniser.

Publika je bila nezadovoljna i kada je Novak tražio medicinski tajm-aut nakon što je iskrenuo već povređeni zglob.

"Do subote nisam znao da li ću da igram zbog zgloba. Ništa se nije dogodilo kada sam iskrenuo zglob jer sam bio dobro zaštićen, to je jedina dobra stvar, što nisam pogoršao povredu pred Rim i Pariz. Nisam se dobro spremio, ne tražim opravdanje, bio je bolji igrač i čestitam mu", rekao je Đoković.

Đoković je tokom meča nekoliko puta bio nezadovoljan odlukama linijskih sudija.

"Ne želim da pričam o tome. Lopte su bile veoma, veoma blizu. Mislio sam da su izašle, ali, ok. To je odluka glavnog sudije i ja to poštujem. Kada vidim jasan trag lopte priznam poen. Nisam nikad radio drugačije u svom životu. Ja sam iskren. Ako vidim da je lopta bila unutra, ja igram, ako je blizu, zovem sudiju", zaključio je Đoković.

Grigor Dimitrov je 28. igrač sveta, a u ovu godinu je ušao kao 48. na ATP listi.

"Naravno, sjajna je stvar dobiti jedan takav meč. On je broj jedan i razumljivo je što imam sjajan osećaj. Ali, ovo je tek početak turnira. Tek je drugo kolo, tako da je važno skoncentrisati se na ono što sledi, kako biste se postarali da ponovite nešto nalik ovome", rekao je Dimitrov i dodao:

"Talenat vam može pomoći da ostvarite neku pobedu, ali vam neće tek tako doneti trijumf u nekom meču. Trening hoće. Vežbao sam da igram u mečevima poput ovog, a zašto ne i da pobedim u njima? Ovo je bio jedan od onih dana kada sam se osećao odlično na terenu. Mnogo sam truda uložio u treninge proteklinh dana, pa sam na terenu osetio da mogu da se nosim sa Novakom", kazao je Dimitrov.

POVEZANE VESTI

Sreda 08.05.2013. 21:21
Novak je uradio to sto bi svako od nas uradio. Niko nema pravo da ga provocira i vredja. On zasluzuje postovanje a ne ovo Bugarsko divljastvo publike.
Sreda 08.05.2013. 19:24
Ni bar pola Srbije nije razumelo OTIMANJE TSS-a od vas Djokovica! Bar pola Srbije nije razumelo tatu-Djokovica na promociji DS-a u oci izbora! Sad ce da bude bar pola SVETA nece moci da razume Novakovo nadmeno divljastvo i nekulturu ....! Kao i uvek sve dolazi na svoje mesto jer samo na to svoje mesto i pasuje !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online