Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 02.04.2013.
12:10
Vestionline, Beta A

Zimonjić: Možemo do pobede protiv SAD

Srpski teniser Nenad Zimonjić rekao je da Srbiju očekuje težak meč u četvrtfinalu Dejvis kupa protiv selekcije SAD, ali da njegov tim može da pobedi i ocenio da će pobednik tog duela najverovatnije proći i u finale.

Nenad Zimonjić na treningu u "Tako Bel areni" u Bojsiju

Teniska reprezentacija Srbije od 5. do 7. aprila u gradu Bojsi, u američkoj državi Ajdaho, igra protiv selekcije SAD četvrtfinalni duel Dejvis kupa. Pobednik tog duela će u polufinalu igrati protiv boljeg iz meča Kanade i Italije.

Za Srbiju će igrati Novak Đoković, Viktor Troicki, Ilija Bozoljac i Nenad Zimonjić, a za SAD Sem Kveri, Džon Izner i braća Bob i Majk Brajan.

"Ovo je najteži meč i mislim da će pobednik proći u finale. Imamo tim koji može da ih pobedi i bez Janka Tipsarevića. Biće teško odbarali su uslove koji njima najviše odgovaraju, a to je nadmorska visina", rekao je Zimonjić posle treninga u "Tako Bel areni".

"Imaju izuzetno dva dobra servera, a u dublu će igrati braća Brajan, koji imaju odličan skor u Dejvis kupu. Neće biti lako ali i mi imamo dobre igrače, Novak je u dobroj formi, mislim da i Viktor igra dobro, možda ne rezultatski ali napreduje iz dana u dan i mislim da može da iznenadi i Iznera i Kverija", dodao je on.

Zimonjić će igrati u dublu, a još nije odlučeno ko će mu biti partner u meču protiv braće Brajan.

"U dublu bez obzira što su oni favoriti ići ćemo na pobedu. Takav je Dejvis kup, to je jedini način da se pristupi takvom meču. Dobro se osećam, mislim da sam u solidnoj formi, bez obzira što nisam ostvario zapažene rezultate u Indijan Velsu i Majamiju. Bez obzira ko mi bude partner u meču, neće biti lako, ali dovoljno mečeva sam odigrao sa svakim saigračem iz reprezentacije", rekao je Zimonjić.

On je dodao da su se reprezentativci ranije okupili u Bojsiju kako bi se prilagodili na uslove i da u Tako Bel areni treniraju dva puta dnevno.

Zimonjić je rekao da je sa Šveđaninom Robertom Lindštetom poslednji put igrao u dublu na turniru u Majamiju i najavio da će u narednom periodu igrati sa Francuzem Žilijenom Benetoom i Špancem Nikolasom Almagrom.

"Sa Benetoom ću igrati u Montekarlu, Madridu i Rimu, a sa Almagrom u Barseloni. Ako se pokaže dobro saradnja sa Benetoom, postoji velika mogućnost da nastavimo do kraja sezone", rekao je Zimonjić.

POVEZANE VESTI

Utorak 02.04.2013. 21:04
Pa pobedu i ocekujemo od vas,sretnoooo.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online