Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 04.11.2012.
18:37
Vestionline, Beta A

Jelena: Zbog povrede nisam mogla bolje

Srpska teniserka Jelena Janković izjavila je danas u Pragu da joj je žao što nije mogla zbog povrede leđa da odigra najbolje što može i čestitala Češkoj na drugoj uzastopnoj tituli u Fed kupu.

Nije sanirala povredu leđa - Jelena Janković

"Ovo je veliki uspeh za srpski tim - da budemo drugi na svetu. Veoma sam ponosna na sve koji su u ovome učestvovali", rekla je Jankovićeva na konferenciji za novinare posle meča u kojem je poražena od Lusi Safarove sa 6.1, 6:1.

Ona je dodala da se trudila da pruži sve od sebe, ali da joj je zbog povrede to bilo zaista teško.

"Veoma sam razočarana. Uvek sam posebno motivisana kada igram za Srbiju. Nije lako ovog puta. To moram da prihvatim, sledeći put će biti bolje", rekla je Jelena. 

Prema njenim rečima, dugo već ima povredu, koja se sa mečevima pogoršavala i značajno uticala na njenu igru.

"Dala sam sve od sebe, ali to nije bilo ni blizu onome koliko mogu da pružim. Ponosna sam na sve igračice i nadam se da će biti još prilika da osvojimo titulu", istakla je Jankovićeva.

Ona je dodala da još nije napravila plan za sledeću sezonu, ali da će narednih nekoliko nedelja biti na odmoru.

"Treba da saniram povrede. Bliži se vreme da posle 12 godina polako povučem iz Fed kupa i da dam šansu mlađima. Za sledeći meč Fed kupa sa Slovačkom neću biti tu", kazala je Jankovićeva.

Ana Ivanović je izjavila posle poraza u finalu Fed kupa da joj je žao što njen tim nije uspeo da trijumfuje, ali da ne ispadne uvek kako je planirano.

"Krivo mi je što nismo uspeli da dođemo do pobede. Nije nam lako. Ne ispadne uvek kako je planirano. Mi smo dali sve od sebe', rekla je Ivanovićeva.

Ona je dodala da ima osećaj da je uoči ovog finala izostala podrška medija.

"To nas boli, jer mi uvek dajemo maksimum", istakla je Ana i dodala da će naredne dane iskoristiti za odmor, a da će sezonu početi na turniru u Pertu.

"Sada je najvažnije da se odmorimo i da se spremimo za narednu sezonu. Moram da ojačam kako bih mogla da pariram najboljim igračicama. Počinjem u Pertu, a onda verovatno neću igrati do Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, kako bih se što bolje spremila", dodala je Ivanovićeva.

Vraneš: Želimo da sledeće godine osvojimo titulu

 

Selektor Fed kup reprezentacije Srbije Dejan Vraneš čestitao je danas igračicama na svemu što su do sada uradile u ovom takmičenju i posebno što su ove godine igrale u finalu.

 

Srbija je danas izgubila u Pragu od Češke, koja je osvojila drugu uzastopnu titulu.

 

"Nije nam se dalo... Treba da se slegnu utisci. Nadam se da će Ana Ivanović i Jelena Janković naći mesta u svojim rasporedima da i sledeće godine igraju. Želja nam je da sledeće godine dođemo do titule", rekao je Vraneš.

 

Selektor Fed kup reprezentacije istakao je da je "ovo veliki uspeh" i objasnio da je Srbija druga na svetu u konkurenciji 85 država, kao i da "na primer Nemačka ima 6.000.000 registrovanih igrača, dok kod nas ima 3.000".

 

"Nadam se da će u budućnosti biti još bolje", zaključio je Vraneš.

POVEZANE VESTI

Nedelja 04.11.2012. 23:00
Reko je Dzej dobro. Sve su zene nepostene.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online